ápr 7, 2021
8 Views
0 0

Önkielégítő férfi zaklatja a neten Palácsik Lillát

Written by

Előfordult már, hogy Köllő Babett (42) nevét használta fel, legutóbb pedig egy kislány álcája mögé bújt. Csak arra nem számított a zaklató, hogy a fiatal anyuka helyett a férje, Visváder Tamás (26) köszönti a vonal másik végén.

(A legfrissebb hírek itt)

– Jelentettük a Facebookon és töröltük is, de másik profilon keresztül újra felbukkant. Rendőrségre nem megyünk az ilyesmivel, én csak nevetek ezeken az embereken, megvan a maguk baja. Aki akarja, úgyis elkapcsolja, ennyi. Lillának megmutattam nevetve, ő persze pfujolt – mesélte a Blikknek Tamás, aki először a Life Tv Breaking című műsorában beszélt az esetről.

Én is rögtön törlöm és tiltom az ilyesmit. Noah baba mellett nem jut mindig időm arra, hogy telefonozzak, Tamás szokott besegíteni az Instagram-profilomon, így futott bele a hívásba – egészítette ki lapunknak Palácsik Lilla. A férje elmondta azt is, hogy a legtöbbször kedves rajongókkal találkoznak, így nem érinti őket mélyen egy-egy negatív eset.

(Ez is érdekelheti: Visváder Tamásék havonta pénzzel támogatják a követőiket)

Nekünk inkább jólesik, ha valaki megdicsér, hogy szépek vagyunk, vagy valaki szerelembe esik. Egy 80 éves néni például írt Lilla privát oldalára, hogy én az övé vagyok, és kérdőre vonta, amiért elvett engem tőle. Én ezeken mindig jót nevetek, inkább azokat a kommentelőket jelenteném fel, akik folyton bántanak, mindenbe belekötnek – tette hozzá A Konyhafőnök korábbi versenyzője.

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Itt az igazság a lézeres szőrtelenítésről (x)
Hogyan lehet olcsóbban vásárolni egy drogériában? Íme a titok! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/palacsik-lilla-visvader-tamas-onkielegito-zaklato/1dhllm4

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?