ápr 30, 2021
3 Views
0 0

Oneodio A30: zajszűrős, BT fejhallgató kedvező áron

Written by

Oneodio A30

A különféle elektronikai eszközök előállításával régóta foglalatoskodó Yizhao Acoustics Technology durván három éve hívta életre a Oneodio márkát. A branddal láthatóan komoly tervei vannak az eddig inkább csak bérgyártóként tevékenykedő anyacégnek, hiszen nagy svunggal dobálják piacra újabbnál újabb, egymástól sokszor nem is sokban különböző fejhallgatóikat.

Oneodio A30
Oneodio A30 [+]

Legutóbb egyik friss modelljük, az A30 jutott el hozzánk tesztelésre. A kedvező árú headset zajszűrős technológiát is kapott, emellett támogatja a Bluetooth használatát is, tehát működik vezeték nélkül is. Ezek vizsgálata mellett természetesen elsősorban arra voltunk kíváncsiak, hogy mennyire szól jól, mire használható, és mennyire bírja az akksija.

Kialakítás

A puritán papírdobozból kivéve azonnal látszik, hogy az Oneodio A30 is az összehajtható fejhallgatók népes családjának tagja, a hangszóróházak ugyanis 90 fokban felhajthatóak, illetve 90 fokban, tehát az egyik irányba el is forgathatóak. Összecsukott állapotban tényleg nem foglal sok helyet, így egészen mobilissá válik még akkor is, ha nincs a fejen.


[+]

Az acélból készült fejpánton fel-le csúsztathatóak a műanyagból készült hangszóróházak. Ezek a plasztik elemek kicsit olcsó hatásúak, de az A30 egyáltalán nem csúnya, az arányokkal nincs baj, a letisztult, bazári díszítőelemektől mentes dizájnvonal is jól áll neki. A jobb oldali készülékház aljára került egy USB Type-C port, illetve a zajszűrést aktiváló kapcsoló, a bal oldalin kapott helyet a 3,5 mm-es kábelcsatlakozó, valamint az úgynevezett multifunkciós gomb és a hangerőszabályozó gombok. A dobozban a fejhallgató mellett található egy hordtáska, egy USB Type-C töltőkábel, egy 3,5 mm jackben végződő kábel, egy repülőgépadapter, valamint az angol nyelvű használati utasítás, azaz a kiegészítőkre nem lehet sok panasz, bár egy pár tartalék fülpárnának azért még örültünk volna.

Főbb paraméterek
Oneodio A30 headset
Kialakítás zárt, over-ear
Hangszóró dinamikus, 40 mm
Frekvenciaátvitel 20 – 20 000 Hz
Impedancia 32 ohm
Érzékenység 100 dB ±3 dB
Teljesítmény n. a.
Bluetooth Bluetooth 5.0
Akkumulátor kapacitás 500 mAH
Akkumulátor üzemidő ANC: 50 óra
Bluetooth: 30 óra
ANC+Bluetooth: 20 óra
Kábel hossza 120 cm
Súly 268 gramm
Tartozékok Használati utasítás, kábel, adapter, hordtáska
Extrák Bluetooth támogatás, ANC
Gyártó honlapja Oneodio.com
Termék honlapja Oneodio A30
Fogyasztói ár kb. 15 000 forint

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

prohardver.hu/teszt/oneodio_a30_bt_headset/oneodio_a30.html

Komment írása

Article Tags:
·
Article Categories:
Életmód · prohardver
banner

Vélemény, hozzászólás?