ápr 8, 2021
8 Views
0 0

Ön látta már a szovjet Gyűrűk Urát? Ha nem, akkor most megnézheti

Written by

Zack Snyder után szabadon, mondhatnánk így is, hiszen a rendező eleget téve a rajongók kérésének megvágta a saját Igazság Ligája-verzióját, ami nagy sikert aratott a nézőknél.

De a rajongóknak soha semmi nem elég, azóta már az egész Snyder-verzumot követelik a Warner Bros stúdió fejeseitől, viszont azt nem fogják/nem fogjuk megkapni a stúdió szavaiból kiindulva, bár soha ne mondjuk, hogy soha, még bármi lehet.

Az Öngyilkos Osztagért is már kiabálnak a rajongók, hogy kérik az Ayer-féle vágatot, de ezt már több mint valószínű, hogy sosem láthatjuk. Nem is baj, mert a nyáron érkezik a James Gunn-féle osztag, hogy meghalhasson a világunkért. Na de térjünk rá Margot Robbie kijelentésére, aki a Volt egyszer egy Hollywood című filmben szerepelt, amit Quentin Tarantino írt és rendezett egyaránt.

Nemrégiben a színésznő arról beszélt, hogy Quentin Tarantino rendező rejteget egy 20 órás verziót a Volt egyszer egy Hollywoodból.

[embedded content]

Bizony, ennyi kivágott rész létezik az amúgy sem rövid, 161 perces filmhez. Még maga a rendező jelentette be, hogy egyszer majd kiad a filmből egy négyórás verziót, és elméletileg erre a következő években lehet is számítani. 

Egy 20 órás vágatot igen kevés rajongó tekintene meg, hiszen az még sorozatformátumban is rengeteg lenne.

index.hu/mindekozben/poszt/2021/04/08/on-latta-mar-a-szovjet-gyuruk-urat-most-megnezheti/

Komment írása

Article Tags:
·
Article Categories:
Index.hu · Kultúr · Mindeközben
banner

Vélemény, hozzászólás?