ápr 13, 2021
21 Views
0 0

Olyan vádalkut kötött a cseh sorozatgyilkos, hogy még az ügyvédje is ledermedt

Written by

Életfogytig tartó szabadságvesztésre bíróság azt a 42 éves férfit, aki két nőt is megfojtott tíz nap leforgása alatt tavaly Csehországban. A Paraméter beszámolója szerint K. S. harminc év múlva szabadulhat leghamarabb feltételesen.

A lap szerint olyan vádalkut kötött az elkövet, hogy még az ügyvédjét is teljesen meghökkentette vele. A jogi képviselő azt szerette volna elérni, hogy húsz évre ítéljék a védencét, de ő inkább vádalkut kötött.

Beismerte a bűnösségét és beleegyezett abba, hogy a bíróság életfogytiglan tartó szabadságvesztésre ítélje. A férfi az első tíz évet szigorú őrizet mellett tölti, és legkorábban 72 évesen indítványozhatja a feltételes szabadlábra helyezését. Emellett 200 ezer eurót kell fizetnie az áldozatok hozzátartozóinak.

A férfit már nem először ítélték el gyilkosságért. Húsz éves korábban ugyanis már megölt egy nyugdíjast a szeretőjével. Akkor 14 évre ítélték, további két évet pedig a bíróság megsértéséért kapott. 21 évesen került börtönbe és öt évvel ezelőtt szabadult.

24.hu/kulfold/2021/04/13/vadalkut-kotott-a-cseh-sorozatgyilkos-meg-az-ugyvedje-is-ledermedt/

Komment írása

Article Tags:
· ·
Article Categories:
24.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?