nov 22, 2020
20 Views
0 0

Olyan durván összeverte élettársát, hogy belehalt sérüléseibe

Written by

Olyan durván összeverte élettársát, hogy belehalt sérüléseibe

Az igazságügyi orvosszakértő szerint az asszonynak nagymértékű szenvedést okozott a bántalmazás – írja a police.hu.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon 2020. március 15-én nyomozást rendeltek el halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy román állampolgár ellen.

A férfi a gyanú szerint az előző éjszaka Lajosmizsén, az utcán megverte élettársát, aki néhány órával később meghalt. A pár kocsmából hazafelé tartott, amikor szóváltásba keveredtek, végül a vita bántalmazásba torkollott. A kirendelt igazságügyi orvosszakértő szerint az asszony testszerte olyan sérüléseket szenvedett, amelyek nagymértékű szenvedést okoztak neki. Ráadásul az áldozat védekezni sem volt képes a közte és bántalmazója közötti erőkülönbség miatt.

A szakértői vélemény alapján a megyei főkapitányság nyomozói védekezés képtelen személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettére módosították a korábbi gyanúsítást.

A jelenleg is letartóztatásban lévő román férfi ügyében a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, a keletkezett iratokat pedig vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségre.

atv.hu / police.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20201122-olyan-durvan-osszeverte-elettarsat-hogy-belehalt-seruleseibe

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?