ápr 27, 2021
7 Views
0 0

Olyan Békemenet lesz, amilyen még soha nem volt

Written by

A CÖF nemrégiben közzétett sajtótájékoztatójából kiderült, nem akármilyen békemenetre készülnek a közeljövőben. Csizmadia László elnök azt mondta, “közeledik annak az ideje, amikor az egyre súlyosbodó provokációk miatt – soha nem látott méretekben, békét sugallva, meghívva az operatív törzset és a pandémia legyőzésében részt vevő összes honfitársunkat, hősies munkájukat személyesen is elismerve – közösen haladhatunk a Békemeneten.”

(A legfrissebb hírek itt)

Csizmadia a béke meghirdetése után a „a védekezés eredményességét rémhírterjesztéssel akadályozó vagy azt meghiúsító baloldali politikusok kapcsán” azt kérte, hogy a törvény leghatározottabb szigorával sújtsanak le azokra, akik „politikai haszonszerzésből kockáztatják a magyar emberek egészségét és életét”. Kijelentette, támogatják a Büntető törvénykönyv „minél szélesebb körben történő alkalmazását” – írja az Index.

(Ez is érdekelheti: Kiderült: ezt üzeni március 15-én a Békemenet)

A Telex nemrégiben megkereste a CÖF-öt, azzal, hogy a meghirdetett Békemenetnek van-e már konkrét időpontja, illetve, hogy ismerik-e a kormány vagy a Fidesz álláspontját a menettel kapcsolatban. A válaszukban azt írták: “A tömegrendezvényeknek csak a pandémia legyőzése után lesz itt az ideje, ezt önök is tudják.”

EXTRA AJÁNLÓ
Lépésről lépésre: íme, egy egyedi ajándék anyák napjára! (x)
Egy vitamin a szép hajért, bőrért és körmökért: így hat ránk a biotin (x)

www.blikk.hu/aktualis/politika/bekemenet-cof-csizmadia-laszlo-elnok/0z3nksn

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?