okt 13, 2020
2 Views
0 0

„Ő szívatott minket, nekünk ehhez fel kellett nőni” – Megható sztorikat mesélt édesapjáról Bajor Imre lánya

Written by

– Apukámmal mi folyamatosan szórakoztattuk egymást, mellette sosem unatkoztunk, ő szívatott minket, nekünk ehhez fel kellett nőni – árulta el a Blikknek adott interjújában Bajor Lili, aki el is mesélt pár régi sztorit arról, mennyire nem ment a viccért a szomszédba a legendás színész.

– Tudta például, hogy nagyon félek a cápáktól, így amikor elmentünk az Adriára vitorlázni, egyszer bedobott a vízbe a tenger közepén, majd közölte, hogy hajrá. Én ott kiabáltam, de aztán persze, utánam ugrott – nevetett a színésznő, aki már gyerekként is ki volt téve apja humoros húzásainak.

Bajor Imre imádott nevettetni, a gyerekeit is gyakran megtréfálta /Fotó: RTL

Bajor Imre imádott nevettetni, a gyerekeit is gyakran megtréfálta /Fotó: RTL

– Az egyik húsvétkor azt mondta, összesen ötven darab tojás van elrejtve a kertben, amit meg kellett keresni. De mi csak negyvenötöt találtunk meg, hiába kerestük a többit. Majd közölte, hogy valóban csak negyvenöt van, de addig legalább lekötöttük magunkat – sztorizott a színésznő, aki éppen ezért is élvezte a Balhés csajok jeleneteit, mert tudja, hat éve elhunyt édesapja is imádta volna a műsora összes jelenetét.

(A legfrissebb hírek itt)

– Hozzá lettünk szoktatva gyerekként az ilyen viccekhez, és remélem, ha egyszer majd lesz gyerekem, én is hasonlóan nevelem majd. Őt ez nagyon szórakoztatná, hiszen egész életében azt csinálta, hogy másokat nevettetett, remélem, valami ragadt rám a humorérzékéből – bizakodott a színésznő, aki mellett a Balhés csajokban Kővári Lotti és Togay-Stoics Alexandra azok, akik olykor meglehetősen kellemetlen helyzetbe hozzák a kiszemelt férfi áldozataikat.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
A szépség könyve: jóval több újdonságot kipróbálhatunk! (x)
Mire figyeljünk terhesség idején? Így előzhetjük meg a tüneteket (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/bajor-lili-interju/6s23rbl

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?