márc 31, 2021
6 Views
0 0

Ő lett az év Covid-orvosa Magyarországon

Written by

A Magyar Kórházszövetség az év elején indított online szavazást a Duna Bonum Alapítvány jóvoltából, hogy díjazzák a Covid-ellátásban dolgozó egészségügyi dolgozókat.

(A legfrissebb hírek itt)

A február 22. és március 12. között befutott szavazatok alapján összesen 95 egészségügyi dolgozót díjaztak pénzösszeggel. A betegek, hozzátartozók, kórházi dolgozók három főbb kategóriában szavazhattak, így Az év Covid orvosa, Az év Covid szakdolgozója és Az év nem ágymelletti Covid dolgozója cím is kiosztásra került.

Betöltés…

A gyöngyösi Bugát Pál Kórházból két díjazottat is köszönthetünk: Az év Covid orvosa elismerést dr. Orbán Zoltán főorvos érdemelte ki, Az év nem ágymelletti Covid dolgozója címet pedig Kazsu Gál Katalin, a titkárság munkatársa nyerte el.

Húsvét után újabb szavazás indul, ahol Az év Covid kollektívájára lehet szavazni a szövetség honlapján, vagy a Fogjunk Össze platformon – írja a heol.hu.

(Ez is érdekelheti: 100 százalékos a Pfizer vakcinájának hatásossága a kamaszok között)

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
6 különleges húsvéti ajándék nőknek a tavaszi megújulás jegyében (x)
Lakásfelújítás: megnéztük, hogyan éri meg belevágni! (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/dr-orban-zoltan-az-ev-covid-orvosa/0cq3990

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?