ápr 28, 2021
8 Views
0 0

Nyakló nélkül költi exneje Robert De Niro pénzét: a bíróságon csatáznak a volt házasok

Written by

Hollywood történetének egyik legbotrányosabb pere van kibontakozóban: Robert De Niro és exneje, Grace Hightower sárdobálása már akkora méreteket öltött, hogy nemcsak az újságokon keresztül, de a bíróságon is gyalázzák egymást.

(A legfrissebb hírek itt)

Az egykori álompár még 2018-ban szakított, s bár eleinte úgy tűnt, békében szétmennek, mára egy évek óta tartó brutális lövészárokharccá vált a küzdelmük, amelyben még az ügyvédeik is folyamatosan egymásnak esnek.

Az ok nem más, mint a piszkos anyagiak. A színész ugyanis bár ajánlott egy bizonyos havi összeget, hallani sem akar arról, hogy volt kedvese minden kiadását fedezze. Márpedig abból van bőven!

Éppen ezért indult most a per, miután idén januárban De Niro a harmadára csökkentette volt neje hitelkártyakeretét, amelyet természetesen ő fizet.

A New York-i bíróság előtt De Niro ügyvédei részletesen kiteregették Grace Hightower vásárlókörútjainak részleteit.

Ezek szerint csak 2019-ben 1,67 millió dollárt (500 millió forintot) költött gyémánt ékszerekre és egyedi ruhákra. Átlagosan havi 215 ezer dollárt (65 millió forintot) ver el a színész hitelkártyájáról és még 160 ezer dollárt (48 millió forintot) készpénzben. Emiatt De Niro az ügyvédei szerint kénytelen minden munkát elvállalni, már nemcsak gagyi vígjátékokat, hanem egy Oscar-díjasnak megalázó reklámokat is.

De Niro úr 77 éves, és bár szereti a munkáját, nem lehet arra kényszeríteni, hogy heti hat napot és napi 12 órát dolgozzon folyamatosan csak azért, hogy lépést tudjon tartani Grace Hightower költekezési mániájával – mondta a tárgyaláson a színész ügyvédje, Caroline Krauss, aki hozzátette: De Nirónak olyan kevés pénze maradt, hogy az adót sem tudja befizetni.

(Ez is érdekelheti: Ezzel vádolja az exfelesége Robert De Nirót)

Az asszony ügyvédei ugyanakkor azzal védekeznek, hogy a színész szakításuk idején írásban vállalta, hogy biztosítja Grace-nek a házasságuk alatt megszokott életmódot. Ezt egyébként szerintük De Niro a félmilliárd dollárra (150 milliárd forintra) becsült vagyonából nevetve finanszírozhatná.

Elképesztő összegek

Az ügyben egyébként a legjózanabb hangot a tárgyalást vezető bíró képviselte, aki rettentően kifakadt a felekre.

– Szeretném figyelmeztetni önöket arra, bármi is lesz ennek a vége, még Robert De Niro és Grace Hightower akkor is gazdagabb lesz, mint az emberek legnagyobb része a bolygón. A 99,9999 százaléknak ugyanis ezek elképesztő összegek – utasította rendre Matthew Cooper bíró a vagdalkozó ügyvédeket.

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/robert-de-niro-exfeleseg-grace-hightowe-birosag/pc561gr

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?