okt 13, 2020
8 Views
0 0

Novák Előd szerint már vannak óvodák, ahol KüLső NYomÁsRA nÉPszerŰsÍtIK a hOmOSZeXuaLiTásT

Written by

444 Hírlevelek

Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Az „óvodai LMBTQ-propaganda” betiltását kezdeményezi az önkormányzatoknál a Mi Hazánk Mozgalom – jelentette be a párt alelnöke kedden sajtótájékoztatón Budapesten.

Novák Előd, aki az utóbbi napokban mesekönyveket ledaráló és széttépő Duró Dóra férje, azt mondta, a javaslatot minden olyan önkormányzatnál benyújtják, ahol van képviselete a Mi Hazánknak. A politikus azt mondta, hogy kezdeményezésére a „homoszexuális identitását nyíltan vállaló alpolgármesterrel terhelt” újbudai önkormányzat csütörtökön tárgyalja a javaslatot.

A Novák szerint „homoszexuális propagandát” tartalmazó Meseország mindenkié című mesekönyv előszavában is szerepel: óvodai és iskolai foglalkozástervek is készültek a mesékhez, ez a politikus szerint megengedhetetlen.

Ugyanakkor – folytatta – már vannak olyan óvodák Magyarországon, ahol az óvodapedagógusok „külső nyomásra” kiadványokkal és foglalkoztatófüzet segítségével „népszerűsítik a homoszexualitást” a legvédtelenebb korosztályban.

Novák Előd hangsúlyozta, hogy a Mi Hazánk az egyetlen párt, amelyik a „deviánsok” felvonulásának, iskolai propagandatevékenységének betiltását követeli. Azt mondta, 

a homoszexuálisok szaporodása a propaganda következménye,

és a propagandának véget vetve legalább a „divat-homoszexuálisok száma” csökkenthető volna.

Ebben a Mi Hazánk sem Gyurcsányék támogató, sem Orbánék tűrő politikáját nem fogadja el – mondta. (MTI)

Lépj be a Körbe október 20-ig, hogy október végén neked is küldjünk egy tiszteletpéldányt.


Belépek

444.hu/2020/10/13/novak-elod-szerint-mar-vannak-ovodak-ahol-kulso-nyomasra-nepszerusitik-a-homoszexualitast

Komment írása

Article Categories:
444
banner

Vélemény, hozzászólás?