okt 17, 2020
18 Views
0 0

Noszály Sándor és Détár Enikő is megsérült a Dancing with the Starsban – fotó, videó

Written by

A műsor második adása is fergetegesnek ígérkezett, azonban két baleset is beárnyékolta az estét. Noszály Sándor és táncostársa, Mikes Anna paso doblet táncoltak, ami közben csúnya balesetet szenvedett a sportoló. Látszott az arcán a fájdalom, ami nem is volt véletlen, mivel becsípődött a dereka, emiatt pedig nagyon nehezére esett táncolni.

Noszály Sándornak becsípődött a dereka / Fotó: Pozsonyi Zita

Noszály Sándornak becsípődött a dereka / Fotó: Pozsonyi Zita

“Ez az amiről beszéltem az elején, hogy nincs csapó kettő. Nagyon örülök, hogy élő adásban nem hagyjátok abba a produkciót. Ügyesek vagytok, gyógyulj meg!” – mondta Molnár Andrea Noszályéknak, akinek a táncpartnere, Mikes Anna elsírta magát a zsűri értékelése közben.

“Ez a korral jár! Becsípődött és szétesett a koreográfia, utána marha nehéz volt újra becsatlakozni!” – mondta elcsukló hangon Noszály Sándor.

Ahogy a Blikk megírta, Détár Enikő is megsérült a táncpróba közben, azonban nem szerette volna nagy dobra verni, így kérte, hogy folytassák a próbát. A második adás alatt is beszámolt a balesetről:

“A kanapé megbillent és orra estem. Le is tört egy pici darab az orrcsontomból”.

Sőt, a Blikknek a szünetben azt is elárulta, hogyan sikerült a sminkeseknek eltüntetni az orrán lévő sérülés nyomait, illetve további részleteket is elárult a balesetről. A videót lentebb nézheti meg.

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Sajtrajongók figyelmébe: most döbbenetes áron vehetjük meg a kedvencünket (x)
A terhesség kellemetlenségei: így is enyhíthetjük a hangulatingadozást (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/dancing-with-the-stars-detar-eniko-noszaly-sanor/v9b1b4m

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?