okt 14, 2020
0 View
0 0

NL: „Megtanultuk a leckét” – Sevcsenko a spanyolverésről

Written by

Andrij Sevcsenko szerint játékosai megtanulták a franciáktól kapott leckét – számol be az MTI a sajtótájékoztatóról, amelyen az ukrán labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a spanyolok elleni 1–0-s sporttörténelmi győzelmet értékelte.

A kép még a meccs előtt készült, de mintha Andrij Sevcsenko sejtette volna a másnapi végeredményt (Fotó: AFP)

A kedd esti, kijevi találkozó előtt a hazaiak nem sok jóra számíthattak, hiszen azt megelőzően sorozatban három mérkőzést veszítettek, s azokból kettő, de különösen a múlt heti, franciák elleni 1–7 kifejezetten kínos volt a számukra.

„Semmit sem kell mondanom, mert a játékosaim a hozzáállásukkal és a teljesítményükkel mindent elmondtak. Ez az ő sikerük, egyszerűen csak nagyszerűek voltak – idézi az MTI Andrij Sevcsenko meccs utáni értékelését. – Azt gondolom, megtanulták a leckét, amit a franciák elleni kudarc során kaptak, elfogadták azokat a változtatásokat, amiket végrehajtottunk, és megvalósították a taktikát.”

A keddi mérkőzést Viktor Cigankov góljával 1–0-ra megnyerő ukránok először verték meg Spanyolországot, amelytől szeptember elején 4–0-ra kikaptak.

www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/nl-megtanultuk-a-lecket-sevcsenko-a-spanyolveresrol-2789517

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?