okt 13, 2020
4 Views
0 0

Nincs internet az SZFE blokád alá vont épületeiben

Written by

Kedden 18 óra óta nincsen internet az Színház- és Filmművészeti Intézet blokád alá vont Vas és Szentkirály utcai épületében, írja a hvg.hu.

A lap információi szerint a hallgatók úgy tudják, hogy mától az épületekben minden este 18 órától másnap reggel 7 óráig szüneteltetik majd a wifi-hozzáférést, erről azonban hivatalos tájékoztatást nem kaptak.

A wifit ugyan látják, de az épületekben és a kollégiumban az nem működik. Bár korábban előfordult már, hogy technikai probléma lépett fel, azt furcsa véletlennek tartják, hogy mindkét épületben egyszerre ment el a net.

A hallgatók egyébként 18 órakor kezdtek volna el fórumozni, amelyhez elengedhetetlen az internethozzáférés, hiszen a vírushelyzet miatt nem lehetnek bent hetvennél többen az Ódry Színpadon, így aki nincs jelen, videochaten keresztül szokott bekapcsolódni. A kedd esti fórumot mobilinternet segítségével tartják meg.

Mint ismert, az SZFE új vezetése kedden bejelentette, a tanköztársaságot a maguk részéről a mai nappal befejezettnek tekintik.

24.hu/belfold/2020/10/13/szfe-blokad-epuletek-internet-nincs/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Vélemény, hozzászólás?