ápr 8, 2021
0 View
0 0

NFL: öt emberrel végzett, majd öngyilkos lett a korábbi védő

Written by

Phillip Adams, az NFL-ben szereplő San Francisco 49ers korábbi védője öt embert ölt meg szerda este, mielőtt magával is végzett – írja az ESPN.

Phillip Adams a 49ersben kezdte NFL-karrierjét (Fotó: Getty Images)


Hirdetés

A fegyveres elkövető, aki öt ember haláláért felelős Dél-Karolinában, egy korábbi NFL-játékos, Phillip Adams volt – olvasható az ESPN-en.

A forrás szerint Adams orvosával, annak feleségével és unokáival végzett. Az egyik gyermek öt-, a másik kilencéves volt. Egy otthonában dolgozó 38 esztendős férfit is holtan találtak.

Miután Adams elkövette a gyilkosságokat, nem sokkal éjfél után magát is fejbe lőtte. A korábbi amerikai futballista 32 esztendős volt.

Azt egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy mi lehetett az indítéka a New England Patriotsban és az Oakland Raidersben is megforduló védőnek. A nyomozás továbbra is tart.

A defensive back 2010-ben csatlakozott a ligához, ekkor a San Francisco 49ers választotta ki a játékosbörze hetedik körében. Ezután játszott a Patriotsban, a Seahawksban, a Raidersben, a Jetsben és a Falconsban. Az elmúlt hat évben már nem volt csapata.

www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nfl-ot-emberrel-vegzett-majd-ongyilkos-lett-a-korabbi-vedo-2819709

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?