máj 30, 2021
22 Views
0 0

Nézze meg, ma szükség lesz-e esernyőre

Written by

Nézze meg, ma szükség lesz-e esernyőre

Vasárnap a napos-gomolyfelhős időben több tájegyeségünkön is kialakulhatnak átmeneti jelleggel záporok, zivatarok, helyenként felhőszakadás, jégeső sem kizárt. Az északi-északnyugati szelet élénk, erős, zivatarok környezetében viharos lökések kísérhetik. Hajnalban 3-10, délután 16-21 fokot mérhetünk. Reggelre délkeleten foltokban pára, köd kialakulhat.

Hétfőn is folytatódik a napos-gomolyfelhős idő, melyet több tájegységünkön is záporok, zivatarok tarkíthatnak, néhol ismét kialakulhat hevesebb zivatar is. Az északias szél élénk, helyenként erős lesz, de a zivatarok környezetében viharos lökésekre is számítani kell. A délutáni órákban 15-20 fok között alakul a csúcshőmérséklet – áll az Időkép előrejelzésében.

Kedden elszórtan délen, délkeleten és keleten egy-egy zápor, zivatar kialakulhat, máshol szárazabb időre számíthatunk többórás napsütéssel, de gomolyfelhő-képződéssel. Az élénk északias szélben 18-22 fokra van kilátás.

Szerdán is gyakran megnövekszik a gomolyfelhőzet, de már csak néhol fordulhat elő egy-egy gyenge zápor. Napközben 19-23 fokra van kilátás. Csütörtökön napos-gomolyfelhős időre van kilátás, számottevő csapadék nem valószínű. A legmelegebb órákban 20-25 fokot mérhetünk.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210530-nezze-meg-ma-szukseg-lesz-e-esernyore

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?