ápr 11, 2021
16 Views
0 0

Nesze semmi… -Az EMMI válaszolt: Ezért nyitnak az iskolák április 19-én

Written by

Az iskolák újranyitásáról kérdezte az Emberi Erőforrások Minisztériumát az ATV Híradója – a csatorna arról érdeklődött, miért állítják vissza a jelenleg életben lévő online oktatást a rendes, jelenléti tanításra április 19-én, amikor a gyerekek nem is kaphatnak vakcinát, de még a nemrég beoltott pedagógusoknál sem alakult ki védettség.

(A legfrissebb hírek itt)

A szaktárca közleményében azt válaszolta, a lépcsőzetes újraindítás már így is lehetséges a tanárok magas arányú átoltottsága miatt:

„A magyar lakosság kiemelkedő beoltottsága lehetővé teszi a lépcsőzetes újraindítást, az óvodák és iskolák készen állnak az újranyitásra a védelmi intézkedések fenntartása mellett. Több mint 100 ezer pedagógus kapott soron kívüli oltást, és ezekben a napokban is újabb 100 ezer bölcsődei, óvodai és iskolai dolgozó kap soron kívüli oltást” – írta az Emmi az atv.hu kérdésére. A védettség kialakulásával kapcsolatos aggályokat nem válaszolták meg.

Ahogy arról a Blikk is beszámolt többször, diákok és szakszervezetek is tiltakoztak korábban ez ellen, végül a gimnáziumi online oktatást meg is hosszabbították Orbán Viktor bejelentésére, de az általános iskolákban mindezek ellenére két hét múlva hétfőn becsengetnek a kisdiákoknak.

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
Állást keres? 5+1 ok, amiért jó a GE-nél dolgozni (x)
A Rossmann is készül a Glamour-napokra! Részletek az akciós újságban (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/emmi-valaszolt-iskolak-nyitasa-pedagogus-atoltottsag/1fe5d35

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?