jún 9, 2021
6 Views
0 0

Népszerű Garmin futóóra kapott folytatást

Written by

Hirdetés

A Forerunner 45 a márka egyik belépője volt a futásra specializálódott Garmin órák között, persze az sem volt filléres darab. Cserébe az óra éppúgy hozzáfért a sport brand roppant széleskörű szolgáltatáshalmazához, mint a csúcsórák, és a Forerunner 55-nek sem kell lemondania a Garmin Connect és a Connect IQ kompatibilitásról, hogy minden részletes szenzorinfó közös adatbázisba kerüljön, illetve hozzáférjen a tulaj számos óralaphoz és kompatibilis tartozékhoz.

A Forerunner 55 egy méretben, 42 x 42 x 11,6 milliméteren és 36 grammon férfi-női csuklóra egyaránt illő kivitelben érhető el, és napfény alatt remekül látható, 1,04″-es transzflektív MIP panelt kínál. Megvan az 5 ATM védelem az úszáshoz, az edzett üveglap a kijelző védelmére és a szokásos öt kezelőgomb. Hátul elevate optikai pulzusmérő dolgozik, a házban pedig gyorsulásmérő és műholdas egység is helyet kapott (GPS, Galileo, GLONASS).


[+]

Mobilhoz csatlakozva, okos módban a csuklóék két hétig bírja egy töltésről, illetve 20 órán át működik folyamatos GPS használattal. Nem hiányozhat több tucat sportág és mozgásforma edzésszerű követése, adaptív edzéstervek elérése és versenyekre való készülés megsegítése, előrejelzésekkel és tempóriasztásokkal, a javasolt regenerálódási időről nem is beszélve. A Forerunner 55 itthon türkizkék, fekete és fehér színekben lesz elérhet 1-6 hét múlva esedékes szállítással, 75 ezer forintos kezdőárral.

mobilarena.hu/hir/nepszeru_garmin_futoora_kapott_folytatast.html

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
mobilarena
banner

Vélemény, hozzászólás?