ápr 5, 2021
6 Views
0 0

Német újságíró vallotta be A Riporternek: tudatosan hazudik a nyugati sajtó! (VIDEÓ)

Written by

Német újságíró vallotta be A Riporternek: tudatosan hazudik a nyugati sajtó! (VIDEÓ)

Súlyos nyugati korrupciós ügyekről forgatott A Riporter, amelyek érdekessége, hogy az érintettek, a korrupt figurák az elmúlt időszakban hangosan és fröcsögve támadták Magyarországot, a magyar kormányt, Orbánt korruptozták kiegészítve egy kis diktatúrázással, uniós pénzek ellopásával a jogállamiság és a sajtószabadság felszámolásával. A szereplők is a retinánkba égtek: Guy Verhofstadt, Judith Sargentini, Sophie int Veld és fröcsögő társaik. A luxemburgi Frank Engelt is jól ismerhetjük, akinek hazánkkal kapcsolatban szintén a korrupció volt a kedvenc szava, pedig a minap éppen ő bukott bele egy súlyos korrupcióba.

Szarvas Szilveszter az orbánfóbiás, a magyar miniszterelnök megbuktatásán dolgozó, néppárti Frank Engel korrupciós ügyével kapcsolatban a Die Welt és a Die Presse korábbi tudósítóját, Boris Kálnokyt is megkérdezte, aki A Riporternek bevallotta, a néppárt korrupcióit, Engel-ügyét szándékosan és tudatosan elhallgatja a nyugati, liberális sajtó. Boris Kálnoky Szarvas Szilveszter kérdésére nyomatékosította, álszent az, aki korrupciót kiabál másokra, így Orbán Viktorra, de közben önmaga a korrupt. Kálnoky A Riporternek a liberálisok által állandóan támadott magyar sajtószabadság helyzetéről is kifejtette a véleményét.  Szerinte Magyarországon sokkal több vélemény jelenhet meg, mint Nyugat-Európában. A Riporter Frank Füredivel, a Nyugaton is népszerű és ismert szociológussal is interjút készített, aki megerősítette Boris Kálnoky szavait és azt is elárulta, több olyan nyugati újságírót is ismer, akik bevallották neki, pontosan tudják egy adott ügyről az igazságot, de nem írhatják meg. “Szégyellik magukat az elhallgatás és a hazugság miatt, de mégsem írnak meg bizonyos ügyeket a liberalizmus miatt, ráadásul nem is engedik nekik, hogy beszámoljanak a tényekről. Ilyen a nyugati sajtó” – mondta Frank Füredi.

Ki ne hagyja A Riporter oknyomozó anyagát!

A Riporter friss adása minden vasárnap este nyolc órakor látható a Pesti TV műsorán, majd rögtön visszanézhető a Pesti TV portálján, pestitv.pestisracok.hu oldalon. Az adás fogható bárhol az országban előfizetés nélkül egy egyszerű, kisméretű digitális antennával, illetve elérhető a legtöbb szolgáltató alapcsomagjában, valamint műholdról is.  Kövesse a Pesti TV Facebook- és Instagram-oldalát, TikTok-fiókját is!

#wpdevar_comment_4 span,#wpdevar_comment_4 iframe{width:100% !important;}
pestisracok.hu/nemet-ujsagiro-vallotta-be-a-riporternek-tudatosan-hazudik-a-nyugati-sajto-video/

Komment írása

Article Categories:
pestisracok
banner

Vélemény, hozzászólás?