márc 31, 2021
14 Views
0 0

Nemes gesztus: árverésre bocsátották Ronaldo földhöz vágott csapatkapitányi karszalagját – A befolyt összegből egy SMA-s kisfiún segítenének

Written by

Az olasz Juventus sztárja a portugál labdarúgó-válogatottban viselte a szalagot a Szerbia elleni belgrádi világbajnoki selejtezőn (2-2), s a 93. percben vágta földhöz azt, miután a játékvezető – tévesen – nem adta meg a gólját. Egy szemtanú megkaparintotta, majd licitre ajánlotta a különleges ereklyét, amelynek bevételét jótékony célra fordítjá.

(A legfrissebb hírek itt)

Az árverésből befolyó összeget a hat hónapos kragujevaci Gavril Djurdjevics gyógykezelésére fordítjuk, akit SMA-val diagnosztizáltak – írta a netes árverés kapcsán a neve elhallgatását kérő felajánló, aki az AFP hírügynökségnek mesélt arról is, hogyan kaparintotta meg a különleges tárgyat. – Ronaldo három méterre tőlem dobta el a karszalagot, és egyből úgy gondoltam, ez jó lehetőség számukra. A hitelességét már ellenőrizték is.

(Ez is érdekelheti: Hihetetlen, de ismét sikerült! Összegyűlt a 700 millió forint az SMA-s kis Zsombi életmentő gyógyszerére is)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Micsoda?! Durva árcsökkenés történt a drogérialáncnál (x)
Mennyit kell ráfizetnünk, ha gyorsan akarunk lakásfelújítási kölcsönt? (x)

www.blikk.hu/sport/mindent-bele/ronaldo-karszalag-arveres-sma-kisfiu/1q4x5gx

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?