jún 7, 2021
7 Views
0 0

Nem tudta kiütni a YouTube-sztárt a bokszlegenda Floyd Mayweather

Written by

A 44 éves, hibátlan mérleggel visszavonult klasszisnak nem okozott azért különösebb gondot a nála 18 évvel fiatalabb, 15 centiméterrel magasabb (173, illetve 188) és majdnem 16 kilóval súlyosabb (70,3, illetve 85,9) ellenfele, aki mindössze egyszer lépett eddig ringbe, s akkor kikapott egy másik internetes hírességtől.

(A legfrissebb hírek itt)

Paul számára az is bravúr volt, hogy a nyolc, három perces menet végigment. Pontozással Mayweather simán nyert volna, azonban a szabályok értelmében nem hirdettek győztest. Kiütés ettől függetlenül lehetett volna, ehhez azonban egyik fél sem állt igazán közel. Bár Mayweather egy korábbi sajtótájékoztatón kis híján összeverekedett Logan Paul testvérével, Jake-kel ezúttal elismerően nyilatkozott ellenfeléről.

– Jól szórakoztam, de látnotok kell, hogy már nem vagyok többé 21 éves. Ennek ellenére örülök, hogy ezek ellen a fiatal srácok ellen bunyózhatok. Paul egy nagyszerű harcos, erős és kemény. Meglepetést okozott, remek ember – fogalmazott.

Logan Paul élete legnagyobb élményének nevezte az összecsapást.

– A tény, hogy ilyen nagyszerű sportolókkal harcolhatok, bizonyítja, hogy nem létezik lehetetlen. Megtiszteltetés volt Mayweather ellen ringbe szállni – mondta Paul.

www.blikk.hu/sport/egyeni/floyd-mayweather-logan-paul-boksz/d9rwgvk

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?