okt 15, 2020
4 Views
0 0

Nem sokáig élvezhette csodálatos gyémántgyűrűjét a menyasszony: megette a kutyája, miután az orrára tette – videó

Written by

A nő a kutyus orrára tette a gyűrűt, pont úgy, ahogyan a jutalomfalatot is szokták. A dolgok ott kezdtek nem túl jól alakulni, mikor maga az eb is azt hitte, hogy jutalomfalatot kap.

(A legfrissebb hírek itt)

Először szépen hallgatott az ‘ülj’ parancsra, majd teljes nyugalommal tűrte, ahogyan ráhelyezik a gyűrűt. Azonban egy óvatlan pillanatban egyszer csak megette a gyűrűt – ami egyébként nem mondható kicsinek. Az esetről szerencsére videó is készült, amit fel is töltöttek az internetre, és nem meglepő módon futótűzként terjed a világhálón.

A Fox News által is közzétett 11 másodperces videón jól látszik, hogy tényleg minden egy szempillantás alatt történt. A kommentelők véleménye megosztó, egyesek szerint aranyos és vicces, sokan azonban támadják a gazdát és féltik a gyűrűevő golden retrievert.

,,A hölgy megérdemelte. Nem tehetsz ehetetlen dolgokat a kutya orrára úgy, mintha valami nasi lenne. Mi van akkor, ha kárt tesz az emésztőrendszerében?”

,,Bárki, aki feleségül akarja venni… lehet, hogy újra elgondolkodnék rajta” – viccelődött az egyik hozzászóló.

Azt nem tudni egyelőre, hogy lett-e valami baja a szőrös barátnak, de remélhetőleg nem történt semmi komoly vele a történtek után. Az viszont biztos, hogy az óvatlan menyasszony sokáig figyelhette minden léptét, hogy újra megpillanthassa a gyűrűjét.

(Kapcsolódó: Imádni valóak: vakvezető kutya segíti a vak golden retrievert a mindennapokban – fotó)

Blikk Megmondó

EXTRA AJÁNLÓ
Nem csak az arcukra használják a nők! Íme az intim hidratálás titkos fegyvere (x)
Miért okoz depressziót az őszi sötéteség? Ezt tehetjük ellene (x)

www.blikk.hu/hoppa/allati/golden-retriever-meghato-pillanat-gyuru/nsyqc68

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?