ápr 30, 2021
4 Views
0 0

Nem rabolták el Szabó Bálintot a rendőrség szerint

Written by

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság megszüntette a nyomozást Szabó Bálint független önkormányzati képviselő eltűnésének ügyében, írja a Telex. A döntés oka, hogy személyi szabadság megsértése és más bűncselekmény gyanúját sem tudták megállapítani.

A lap emlékeztet, hogy a képviselő még február 15-re hívott össze egy sajtótájékoztatót, ahol Botka Lászlóról akart leleplező információkat közölni, de már nem jelent meg a helszínen.

Szabó eltűnésének körülményeiről korábban azt közölte, mikor megtalálták, „gyalogosan, mezítláb és egy szál alsó nadrágban haladt az M43-as autópálya felüljárója felől, a Rákosi úton, ahová nem önszántából került”. Ezen kívül azt is mondta, hogy

egészen pontosan a makói tanyavilágban egy égő szalmabálára a cipőfűzőmnél fogva kikötve. Az egy nagyon hosszú 15 óra volt.

Ekkor beszélt arról is, hogy egy hétfős banda rabolta el, majd arról számolt be, hogy megtalálták azt a fémkonténert, ahol állítása szerint másfél óráig fogvatartották.

Az eltűnés ügyében először a  Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kezdett nyomozni, de mivel az elfogultság látszatát is el akarták kerülni, az ügy átkerült a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságra.

Az eljárást végül április 13-án megszüntették.

24.hu/belfold/2021/04/30/szabo-balint-eltunes-rendorseg-nyomozas/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Vélemény, hozzászólás?