máj 31, 2021
12 Views
0 0

Nem mindennapi élményben volt részünk: repültünk a Tankcsapdával – fotók, videó

Written by

Természetesen a Blikk sem maradhatott ki ebből a fantasztikus élményből, ezért mi is elkísértük a zenekart a virtuális repülésre. Az eredményt pedig élőben közvetítettük!

A legfrissebb hírek itt

„Meghívást kaptunk a Wizz Air Képzési Központjába, ahol mi is kipróbálhatjuk a pilóták és utaskísérők képzéséhez használt legmodernebb szimulátorokat. Az eseményre azonban nem csak mi mehetünk, hanem lehetőségünk van három főt magunkkal vinni. Ha szeretnél Te is eljönni velünk, nem kell mást tenned mint kommentben megírnod, három repüléssel kapcsolatos Tankcsapda dalcímet!”

– szólt a felhívás a zenekar oldalán, melyre rövid idő alatt rengeteg komment érkezett. A jobbnál jobb válaszok közül sorsoltak ki három szerencsés játékost, aki elmehetett a Tankcsapdával abba az ultramodern képzési központba, ahol a pilótákat és utaskísérőket is képezik. A szerencsés nyertesek nem csak megnézhették, de ki is próbálhatták, hogy milyen érzés egy ilyen profi szimulátorban pilótának lenni, a Blikk pedig mindezt élőben közvetítette egyenesen a pilótafülkéből!

A Tankcsapda frontembere, Lukács Laci egyébként közismerten imádja a repülést. Korábban ejtőernyőzött is, sőt több, mint háromszázötvenszer ugrott is, de az egyik ugrás balszerencsésen sikerült, eléggé összetörte magát, ezért úgy döntött, hogy többet már nem ugrik ki sehonnan sem. Ettől függetlenül a repülés, mint örök szerelem, megmaradt a zenekar életében. Sok Tankcsapda-dalban jelenik meg témaként is a repülés, mint dalszöveg motívum. A pandémia végéhez közeledve pedig most még aktuálisabb lett a zenekar életében a repülés, nemsokára ugyanis nagy utazások várnak rájuk.

(Ez is érdekelheti: Stílusosan üzentek a Tankcsapda tagjai – így kívánnak boldog ünnepeket)

„Nemzetközi koncert turnéra készültünk, ami eredetileg tavaly nyáron lett volna, de a koronavírus világjárvány közbeszólt. Viszont, ami késik, nem múlik, igyekszünk mindent bepótolni, úgyhogy most újra meg kell szoknunk a repülést, mert úgy tűnik, hogy elég sok állomása lesz a turnénknak szerte a világon” – mondta Lukács Laci, a Tankcsapda frontembere.

A helyszínen készült fényképeket az alábbi képgalériánkban tekinthetik meg:


Galéria

www.blikk.hu/galeria/tankcsapda-szimulatoros-elmenyrepules-pilota-video/mft1h73

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?