okt 16, 2020
9 Views
0 0

Nem megy el két kormánypárti államtitkár Karácsony Gergely rendezvényére

Written by

Sem Fónagy János nemzeti vagyonnal kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkár, sem Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára nem vesz részt a Fővárosi Közgyűlés megalakulásának 30. évfordulójára rendezendő ünnepségen.

Az érintettek a főpolgármesternek címzett levelükben azt írták, megkapták a meghívót a rendezvényre, de azon nem lesznek jelen, mert Karácsony Gergely nem határolódott el Bíró László országgyűlési képviselőtől, aki két évvel ezelőtt egy Facebook-kommentben Budapestet Judapestnek nevezte, amiért később bocsánatot kért.

Az Ön értékválságát is mutatja, hogy budapesti főpolgármesterként személyesen is kampányolt a vállalhatatlan jelölt mellett

– értékeli a két államtitkár.

Önnek az elsők között kellett volna elhatárolódnia az antiszemita baloldali jelölttől! Semmiképpen sem szabadott volna személyesen is kampányolnia érte!

– írták Karácsony Gergelynek. Hozzátették, hogy a kettős mércét nem tudják elfogadni, ezért nem vesznek részt a főpolgármester által szervezett ünnepségen.

Kiemelt kép: MTI Fotó/Földi Imre

24.hu/belfold/2020/10/16/karacsony-gergely-biro-laszlo-fonagy-janos-soltesz-miklos-unnepseg/

Komment írása

Article Categories:
24.hu · Belföld
banner

Vélemény, hozzászólás?