máj 29, 2021
8 Views
0 0

Nem csitulnak a kedélyek Angelina Jolie és Brad Pitt között

Written by

Los Angeles – A harcnak vége, a háború azonban folytatódik Brad Pitt és Angelina Jolie között. Az elmúlt napokban örömhírként számolt be arról a sajtó, hogy Hollywood egykori álompárja végre lezárta a négy éve, nyolc hónapja és a jóég tudja hány, több millióba fájó jogi számla óta tartó felügyeleti joggal kapcsolatos vitáját.

(A legfrissebb hírek itt)

A bíró ugyanis úgy ítélte meg, hogy Brad Pittnek joga van az 50/50 százalékos arányban megosztott felügyeleti joghoz, így mindenki örömére rengeteg időt tölthet 12 és 17 év közötti gyermekeivel. A jelenleg már 19 éves Maddox-ra ugyanis már nem vonatkozott a jogi csatározás, igaz a fiú jelenleg Koreában tanul, így nagyjából sikerült kimaradnia szülei perlekedéséből.

A május 13-án hozott végzés azonban közel sem hozott békét a családba, sőt! Angelina Jolie szinte azonnal jelezte, hogy fellebbez az ítélet ellen és megpróbálja elérni, hogy a döntést hozó bírót dobják ki az ügyből és érvénytelenítsék az eddigi ítéleteit.

Véleménye szerint ugyanis, John Ouderkirk nem megfelelően járt el, mivel nem engedte, hogy a perben a gyerekek is tanúskodjanak, így megtagadta tőle a tisztességes eljárást.

Jolie ügye várhatóan július 9-én kerül a kaliforniai bíróság elé, ám Brad Pitt sem marad felkészületlen. Az Oscar-díjas színész ugyanis képviseletével megbízta Ted Boutrous Jr-t, akit a legjobbak legjobbjaként tartanak számon szakmájában, illetve aki több millió dolláros győzelmei mellett az Apple-t is képviselte már korábban – írja beszámolójában a Daily Mail.

Az első alkotmánymódosítással kapcsolatos perekkel, illetve a szólásszabadság védelmével foglalkozó ügyvéd számára aligha lehet izgalmas kihívás egy felügyeleti joggal kapcsolatos üggyel foglalkozni, ám Brad Pitt személye elég meggyőző volt számára ahhoz, hogy részt vegyen Hollywood valaha volt egyik legelfajultabbnak ígérkező sztárperében.

Jolie vigasztalhatatlan

Angelina Jolie a bírósághoz beadott írásában nehezményezte, hogy John Ouderkirk bíró nem engedte, a Brad Pittel közös gyerekeiket felszólalni a per során, emellett azonban véleménye szerint több bizonyítékot is figyelmen kívül hagyott a bíróság.

Ezek közül a legjelentősebb talán Pitt korábbi családon belüli erőszakkal kapcsolatos ügye, ami valóban hatalmas port kavart a világsajtóban.

A kiszivárgott információk szerint ugyanis egy 2016-os repülő út során a férfi rendkívül agresszívan viselkedett Maddox nevű fiával, az erőszak azonban nem csak szavakban, hanem tettlegességben is megnyilvánult, a jelenleg 19 éves fiú pedig azóta sem hajlandó szóba állni a filmcsillaggal.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/angelina-jolie-fellebbezes-felugyeleti-jog/1ynbyvq

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?