máj 29, 2021
17 Views
0 0

Nem csak a szeme világát, mindenét elveszítette Nagy László 2006-ban

Written by

2006. október 23-án rendőrök meneteltek az Oktogonnál, könnygázzal és vízágyúval oszlatták a tömeget Budapesten. Az azonosítószám nélküli egyenruhások a Fidesz-rendezvényéről hazaigyekvőkre is rátámadtak. A tömegoszlatás közben békés tüntetőket vertek meg vipárával, fejmagasságban lőtték a gumilövedékeket és a könnygázgránátokat.

Vérző fejjel feküdt a földön Nagy László miután 15-20 méteres távolságból egy rohamrendőr fejre célzott lövést adott le rá. A férfi a találattól a bal szemére teljesen megvakult.

László most, 15 évvel később úgy érzi, hogy a 2006-os brutális rendőri fellépés során nemcsak a fél szemét veszítette el, hanem gyakorlatilag mindenét. A férfi egyetlen szóban meg tudja fogalmazni, hogy mit érez, ha a történtekre gondol.

Gyűlölet.

– Ki iránt? – Hát aki kiadta ezt parancsba, a Gyurcsányka. Ezt nem lehet feldolgozni. Én akkor elveszítettem mindenemet, 12 éves kapcsolatomtól kezdve mindent. Nem lettek volna barátok, én csöves lennék.”

A férfi szerint soha nem lehet megbocsátani azt, amit 2006-ban tettek vele.

Nagy László szerint nagyon fontos, hogy a 2006-os eseményeket soha ne felejtsék el a magyar emberek. Szerinte semmi jóra nem számíthatna az ország, ha Gyurcsány Ferenc vagy felesége hatalomra kerülne.

“Ha nem beszélünk róla, akkor ez tényleg hatalomra kerül. Szépen tud mosolyogni, szépen tud megint hazudni.”

Hír TV

hirtv.hu/ahirtvhirei/nem-csak-a-szeme-vilagat-mindenet-elveszitette-nagy-laszlo-2006-ban-2522460?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?