ápr 6, 2021
5 Views
0 0

Nem az oltottak számához kötné az újranyitást a virológus: Rusvai szerint másra kellene figyelni elsősorban

Written by

Rusvai az ATV műsorában elmondta: a fertőzöttek, kórházban ápoltak, lélegeztetőgépen lévők és elhunytak száma március 26. és április 1. között tetőzött. A virológus még várna az újranyitással, és inkább a szennyvízvizsgálatok eredményeihez, valamint a járványadatokhoz igazítaná az enyhítéseket, mintsem a beoltottak számához.

A maszkviselés kapcsán kifejtette, hogy bár járványvédelmi szempontból érdemes lenne a szokást megtartani, emberi és pszichikai szempontból jobbnak tartaná, ha végre magunk mögött hagyhatnánk azt. Abban bízik, hogy nyárra a 18 év alattiak számára is biztonságos oltóanyagok állnak majd rendelkezésre, és hamarosan a koronavírus elleni gyógyszer is megjelenhet.

(A legfrissebb hírek itt)

Szerinte nem szabad válogatni az oltások között, most még mindenkinek el kellene fogadnia a felkínált vakcinát. Azt is hozzátette: elképzelése szerint – az influenzához hasonlóan – a koronavírus ellen is rendszeresen fel kell majd venni az oltást, de szerinte az idő múlásával az emberek jobban hozzászoknak jelenlétéhez és egyre kevesebben fognak oltakozni.

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Kiszámítható kölcsöre van szüksége?

Fix törlesztő, forint alapon a teljes futamidőn keresztül. A Bank360 hitelkalkulátorával
könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
A Rossmann is készül a Glamour-napokra! Részletek az akciós újságban (x)
Ezt a hálószobatitkot csak a kismamák ismerik (x)

www.blikk.hu/aktualis/belfold/rusvai-miklos-koronavirus-ujranyitas/86fykp4

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?