jún 6, 2021
10 Views
0 0

Nem árt, ha esernyő is lesz nálunk ma – itt vannak a részletek

Written by

Nem árt, ha esernyő is lesz nálunk ma – itt vannak a részletek

Vasárnap a napos időszakokat többfelé gomolyfelhők zavarhatják meg, a Dunántúlon elszórtan záporok, zivatarok is kialakulhatnak, de kezdetben délkeleten is lehet egy-egy zápor. Keleten, északkeleten számíthatunk a legtöbb napsütésre. Az északi-északkeleti szél többfelé megélénkül, záporok, zivatarok környezetében erős, viharos lökések is előfordulhatnak. Reggelre északon, északkeleten foltokban pára, köd képződhet. Hajnalban 9-17, délután 22-28 fokot mérhetünk – olvasható az Időkép előrejelzésében.

Hétfőn a napsütésé lesz a főszerep, az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből egy-egy kisebb zápor csak elvétve fordulhat elő. Az északkeleti szél többfelé megélénkül. A maximumok 25-29 fok között alakulnak – írja az Időkép.

Kedden is sok napsütésre van kilátás, számottevő csapadék sehol sem valószínű. A helyenként élénk északi-északkeleti szélben 25-30 fokot mérhetünk.

Szerdán is sok napsütésre, nyári melegre van kilátás. Csak néhol alakulhat ki jelentéktelen zápor. Többfelé élénk lehet az északias szél. Délutánra 26 és 30 fok közé melegszik a levegő. Csütörtökön a nyári, de kissé szeles időben a napos időszakok mellett elszórtan egy-egy zápor, zivatar kialakulhat.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210606-nem-art-ha-esernyo-is-lesz-nalunk-ma-itt-vannak-a-reszletek

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?