máj 3, 2021
13 Views
0 0

Negyven tűzoltó oltotta a lángokat: ismét kigyulladt egy Spar – Egy hónap alatt ez már a második

Written by

Kigyulladt Kiskunmajsán a Spar áruház raktárhelyisége vasárnap este tíz óra körül – írta meg a halasinfo.hu. A raktár teljes terjedelmében égett, a lángok pedig átterjedtek a tetőszerkezetre is, de az eladóteret nem érték el. A helyszínre tíz tűzoltóautó érkezett ki, a tűz elfojtásán összesen mintegy negyven tűzoltó dolgozott. Egységeket nemcsak Kiskunmajsáról vezényeltek ki, hanem Kiskunhalasról, Kistelekről, Ruzsáról és Kiskunfélegyházáról is, de riasztották a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is. A tetőn négy vízsugárral és egy létrasugárral, a földszinten pedig három vízsugárral oltották a lángokat.

(A legfrissebb hírek itt)

Egyelőre nem lehet tudni, mi okozhatta a tüzet. Az elsődleges információk szerint senki nem sérült meg. Egyelőre nem vetődött fel annak a gyanúja sem, hogy bűncselekmény állhat a tűzeset mögött. Képeket a helyszínről itt nézegethet.

Egy helyi lakos videót is készített az oltásról, amely itt érhető el.

Néhány héten belül ez a második Spar áruház, amely kigyulladt. Mint azt a Blikk is megírta, április 7-én Szentendrén gyulladt ki az egyik szupermarket raktárrésze. A raktárépület 200 négyzetméteren égett, a nagyszabású mentésben 71 tűzoltó vett részt, az üzlet maradványai között sérültet nem találtak, ám kiderült, több száz millió forintos kár keletkezett. A hatalmas pusztításról készült képeket itt láthatja.

www.blikk.hu/aktualis/belfold/kiskunmajsa-spar-raktar-kigyulladt-tuz-langok/et52mlq

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?