ápr 8, 2021
2 Views
0 0

Négy kamera képét rögzíthetjük az Elgato Cam Link Pro segítségével

Written by

Hirdetés

Áprilisi tréfa gyanánt az Elgato „bemutatott” egy új eszközt CamCamCamCamLink néven, de ahogy az várható volt, a poszt alatt többen is jelezték, hogy jó lenne, ha tényleg komolyan gondolnák a dolgot és piacra dobnák a kütyü működőképes verzióját. Nem is kellett sokáig várni, ugyanis a vállalat ma leleplezte a Cam Link Prót, ami tényleg négy HDMI bemenettel rendelkezik, és valószínűleg a többkamerás konfigurációt használók álma lesz majd.

Az újdonság – hasonlóan az Elgato belső rögzítőkártyáihoz – PCI Express interfészt használ, így elegendő sávszélességet biztosítva akár négy 4K30p, vagy QHD60p videófolyam rögzítéséhez, a négy bemenetet ráadásul a kompatibilis rögzítőszoftverek külön képrögzítő eszközként kezelik, vagyis nem vagyunk rákényszerítve az eszközhöz tartozó Multiview szoftver használatára. Természetesen a kártya nem csak fényképezőgépeket, hanem bármilyen, HDMI kimenettel ellátott eszközt kezel, így tabletünket, konzolunkat, vagy akár más számítógépeket is ráköthetünk, ez a tulajdonság pedig jelentősen megnöveli a lehetséges alkalmazási területek halmazát.

Az Elgato Cam Link Pro már rendelhető a gyártó webáruházából, illetve az Elgato partnereitől, vételára 2 év garanciával 350 euró.

prohardver.hu/hir/negy_kamera_kepet_rogzithetjuk_elgato_cam_link.html

Komment írása

Article Tags:
·
Article Categories:
Életmód · prohardver
banner

Vélemény, hozzászólás?