máj 28, 2021
15 Views
0 0

Negatív PCR-teszttel jöhetnek a külföldi nézők az Eb-meccsekre

Written by

Döntött a kormány a közelgő felnőtt és az U21-es labdarúgó Európa-bajnokság, valamint a magyar felnőtt labdarúgó válogatott hazai rendezésű mérkőzéseinek végleges járványügyi szabályairól – áll a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) friss közleményében. A mérkőzésekre érkező külföldi állampolgárok nézőként, negatív eredményű PCR-teszttel léphetnek be az országba. A részletes szabályokat a Magyar Közlönyben hamarosan megjelenő Kormányrendelet fogja tartalmazni, annyit viszont már most közöltek, hogy a negatív PCR-teszt nem lehet 72 óránál régebbi, és magyar vagy angol nyelvűnek kell lennie.

A mérkőzésekre érkező külföldi állampolgárok esetében, ha a mérkőzésre szóló érvényes részvételi jegyét felmutatja, a koronavírus ellen védett személyekre vonatkozó rendelkezéseket kell alkalmazni, így megszállhat szálláshelyen, a vendéglátó üzleten belül és a szabadidős helyszíneken tartózkodhat – írta a KTK.

444.hu/2021/05/28/negativ-pcr-teszttel-johetnek-a-kulfoldi-nezok-az-eb-meccsekre?utm_source=rss_feed&utm_medium=rss&utm_campaign=rss_syndication

Komment írása

Article Categories:
444 · Sport
banner

Vélemény, hozzászólás?