jan 14, 2021
6 Views
0 0

Ne induljon senki a Normafa felé sportolni – fotók

Written by

Kevés hó esett a Normafán, ahol még nem lehet szánkózni, síelni, ezért a Hegyvidéki Önkormányzat azt javasolja a kirándulni vágyóknak, hogy a Normafa mellett a Budai-hegység kevésbé látogatott területeire látogassanak.

A XII. kerület közleményében hangsúlyozza, hogy az éjszakai havazás után csak 5 centi porhó van odafent, ez a legtöbb helyen nem alkalmas sportolásra.

Az önkormányzat továbbá felhívja a figyelmet: a Jagelló úton ingyenes parkoló várja a kirándulni vágyókat, hogy a Csörsz utcából aztán a 212-es busszal menjenek fel a Normafához – zsúfoltság nélkül -, de lehet ám máshová is menni.

A hétvégén egyébként kiemelt rendészeti, rendőri jelenlét van a Normafán, mivel a területen korlátozott számú parkolóhely áll rendelkezésre, azok betelte után visszafordítják a gépkocsikat, az “okosban” parkolókat pedig megbüntetik.

A helyhatóság kéri továbbá, hogy a járványügyi előírásokat a Normafánál is tartsák be, figyeljenek a védőtávolság betartására, ahol pedig nem tartható a távolság, maszkot kell viselni.

A Normafán jelenleg 5-7 cm porhó van, amit szétfúj a szél, de a szélárnyékos helyeken megmarad, így az Anna-rét… Közzétette: Normafa Park2021. január 14., csütörtök

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Nyitókép: Facebook/Normafa Park

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
Életmód · Infostart.hu
banner

Vélemény, hozzászólás?