jún 4, 2021
10 Views
0 0

„Ne a jó legyen a szokatlan és a rossz a megszokott” – Jakab Péter azt szeretné, ha kitörnénk a megszokásból

Written by

„Ne a jó legyen a szokatlan és a rossz a megszokott” – Jakab Péter azt szeretné, ha kitörnénk a megszokásból

A Jobbik miniszterelnök-jelöltje szerint megszoktuk, hogy „Európa szegényháza vagyunk”, „hogy kihasználnak, kifosztanak bennünket még a saját kormányaink is”. Jakab ezen változtatna.

Pénteki rádióinterjújában Orbán Viktor azt mondta: miközben mi, magyarok Európa előtt járunk válságkezelésben, Nyugaton depresszió van – idézte fel Jakab Péter Facebook-bejegyzésében, melyben reagált is a miniszterelnök kijelentésére.

Az elhangzottak kapcsán egy abaúji polgármester jutott eszébe, aki arra a kérdésre, hogy mennyire érintette a mostani válság a települést, azt mondta: semennyire, mert 30 éve válság van.

Jakab szerint valahogy így járunk mi is Európa előtt. „Nyugaton tudják, mi a depresszió, mert nem szoktak hozzá, és most se nagyon kell, mert ott van valódi válságkezelés. Nekünk ellenben talán már fel sem tűnik, mert megszoktuk, hogy Európa szegényháza vagyunk. Megszoktuk, hogy kihasználnak, kifosztanak bennünket még a saját kormányaink is” – vélekedik a Jobbik elnöke.

Jakab azt szeretné, ha végre kitörnénk a megszokásból. „Ne a jó legyen a szokatlan és a rossz a megszokott, hanem fordítva” – fogalmaz.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210604-ne-a-jo-legyen-a-szokatlan-es-a-rossz-a-megszokott-jakab-peter-azt-szeretne-ha-kitornenk-a-megszokasbol

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?