ápr 6, 2021
0 View
0 0

NBA: magát buktatta le, távoznia kellett a visszavonult sztárnak

Written by

A Boston Celtics korábbi klasszis kosárlabdázója, Paul Pierce többszörös figyelmeztetés ellenére sem tartotta be a járványügyi intézkedéseket, ráadásul megspékelte ezt azzal, hogy a történteket saját maga tette közzé a közösségi médiában. A most 43 éves korábbi klasszistól nem sokkal később megvált az ESPN, ahol szakkommentátorként dolgozott.

A volt NBA-sztár magát buktatta le, távozik az ESPN-től (Forrás: AFP)

„Pierce egy élő videót indított pénteken az Instagram-oldalán, amelyben barátaival pókerezik, iszik és dohányzik, mindeközben persze táncosnők veszik őket körül a szobában. Tökéletesen látható a felvételen, hogy a járványügyi biztonsági intézkedések kicsit sem zavarják a volt kosárlabdázót” – nyilatkozta Ryan Young a Yahoo Sportstól. A videó rövid időn belül hatalmas nézettségre tett szert a felhasználók körében, egybehangzó sajtóhírek szerint emiatt kellett távoznia Pierce-nek az ESPN-től. 


Hirdetés

A 10-szeres All Star-meghívott válaszként az elbocsátására csak egy Twitter-videót töltött fel magáról, ahogyan nevet.

„Hamarosan nagy dolgok következnek, maradjatok velem és mosolyogjatok mindig” – fűzte hozzá a poszt szövegében a volt kosárlabdázó.

Pierce 15 évig játszott a Boston Celticsben, amellyel NBA-bajnok és a döntő legértékesebb játékosa (MVP) lett 2008-ban. Végül az utolsó négy NBA-idényét a Brooklyn Netsben, a Washington Wizardsban és a Los Angeles Clippersben töltötte. 2017-ben vonult vissza az aktív játéktól.

 

www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nba-magat-buktatta-le-tavoznia-kellett-a-visszavonult-sztarnak-2819237

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?