márc 29, 2021
1 Views
0 0

NBA: kétszeres All Star-játékost szerződtetett a Lakers – hivatalos

Written by

Az NBA-ben szereplő Los Angeles Lakers hivatalosan is szerződtette a kétszeres All Star-centert, Andre Drummondot – olvasható a liga hivatalos honlapján.

Andre Drummond itt még a Lakers és LeBron ellen küzdött (Fotó: Getty Images)


Hirdetés

A Lakers órákkal a vasárnapi, Orlando Magic elleni mérkőzés előtt jelentette be Andre Drummond érkezését, aki a Cleveland Cavaliersben kosárlabdázott, mielőtt kitette volna csapata.

„Drummond a pálya mindkét oldalán nagy erősítés a csapatnak. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy egy ilyen kaliberű játékossal erősíthetünk, ő segíthet a bajnoki cím megvédésében” – mondta az általános igazgató, Rob Pelinka.

A center 25 mérkőzésen játszott a Cleveland Cavaliersben ebben a szezonban, 17.5 pontot, 13.5 lepattanót és 2.6 asszisztot átlagolt. Karrierje során négyszer vezette az NBA-t lepattanózásban, s azokhoz a játékosokhoz tartozik, akik több mint 9000 pontot és 8500 lepattanót szereztek.

A kétszeres All Star-centernek először újra játékba kell jönnie, hiszen az elmúlt hat hetet ki kellett hagynia sérülés miatt.

A Lakers jelenleg nem tartozik a legszerencsésebb csapatok közé, ugyanis Anthony Davis és LeBron James is hetek óta sérüléssel bajlódik.

www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nba-ketszeres-all-star-jatekost-szerzodtetett-a-lakers-hivatalos-2817957

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?