máj 3, 2021
8 Views
0 0

NB III: a Körösladány elleni remi után lemondott a Kecskemét edzője

Written by

A Körösladány elleni 2–2-es döntetlen után felajánlotta lemondását Gombos Zsolt, a labdarúgó NB III Közép-csoportjában szereplő Kecskeméti TE edzője. A klubvezetőség elfogadta ezt, illetve ezzel párhuzamosan azonnal döntött az új vezetőedző személyéről, aki házon belülről érkezik a hátralévő öt fordulóra – számolt be róla a klub honlapja.

A Körösladány elleni remi után lemondott a Kecskemét edzője, Gombos Zsolt (Fotó: Török Attila, 2017)

A régi-új vezetőedző Szabó Tibor lesz a bajnokság végéig, aki 2017 és 2019 között már irányította az együttest. A szakember első évében feljutott a csapattal a megyei első osztályból a harmadik ligába, majd az NB III-ban újoncként 9. helyen zárt az együttes. Szabó az utóbbi időszakban a helyi utánpótlásban dolgozott a KTE Labdarúgó Akadémia szakmai igazgatójaként.


Hirdetés

A Kecskemét elveszítette első helyét a Közép-csoportban, miután az előző hét bajnokijából csak hármat nyert meg, így az Iváncsa már három ponttal vezető előtte.

A Körösladány elleni mérkőzést követően Gombos Zsolt felajánlotta lemondását, amit a vezetőség elfogadott az eredmények ismeretében – mondta az edzőváltás kapcsán a klubhonlapon Tóth Ákos, sportigazgató. – Sajnáljuk a kialakult helyzetet, de keseregni nincs időnk, hiszen abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy öt mérkőzéssel a vége előtt még mindig teljes mértékben a saját kezünkben van a sorsunk. Amennyiben megnyerjük a hátralévő meccseket, akkor elérjük a céljainkat. Természetesen nem Gombos Zsolt egyedül a felelős azért, hogy most nem állunk az első helyen, de ilyen esetekben mindig a vezetőedző az első mozdítandó elem.”

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-iii-a-korosladany-elleni-remi-utan-lemondott-a-kecskemet-edzoje-2824293

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?