jún 5, 2021
5 Views
0 0

NB II: vasárnap avatják a megújult budaörsi stadiont

Written by

Vasárnap a Pest Megyei Kupanap programjával avatják fel a labdarúgó NB II-ben szereplő Budaörsi SC új stadionját.


Hirdetés

A másodosztályban szereplő klub legutóbb 2015 májusában játszhatott saját létesítményében, az elhúzódó felújítási munkálatok közben előbb Csákváron, a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban, majd éveken keresztül a tatabányai Grosics Gyula Stadionban fogadta ellenfeleit.

A zöld-fehérek az augusztus 1-jén kezdődő 2021–2022-es idényben azonban ismét az Árok utcai létesítményben játszhatnak, amelyet június 6-án adnak át az MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának kiemelt eseményével, az idei Pest Megyei Kupanappal.

A program 14.30-kor kezdődik a Kék Duna SE–Tárnok női kupadöntővel, míg 17 órától a Gyömrő–Csomád-Kisnémedi férfi kupadöntő következik. A belépés ingyenes, de védettséget igazoló kártya vagy applikáció bemutatása szükséges.

A két döntőt a gödöllői Régió Plusz Televízió élőben közvetíti, de a YouTube-on és a Facebookon is követhető lesz, mégpedig Németh Antal, a Dunaszerdahelyi AC vezetőedzője, illetve Markó Edina, a női válogatottat 2014 és 2020 között irányító szövetségi edző kommentálásával.

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-vasarnap-avatjak-a-megujult-budaorsi-stadiont-2830565

Komment írása

Article Categories:
nemzetisport
banner

Vélemény, hozzászólás?