ápr 4, 2021
5 Views
0 0

Napról napra: Úton vagyunk a szabadság felé

Written by

Sok millió olyan európai polgár van, aki megfelelő és hatékony politikai képviselet nélkül maradt Európában. Erről beszélt a miniszterelnök, miután egyeztetett Mateusz Morawiecki lengyel kormányfővel és Matteo Salvinivel, az olasz Liga párt vezetőjével.

Egyeztet a magyar kormány a lengyel és az olasz jobboldallal, hogy egy új, konzervatív és keresztény egységen nyugvó európai szövetséget hozzon létre – mondta a miniszterelnök a Kossuth Rádióban. Orbán Viktor, Matteo Salvini és Mateus Morawiecki budapesti találkozójának komoly visszhangja volt.

Úton vagyunk a szabadság felé, április 13-án hazánk elérheti a hárommilliós átoltottságot – mondta a miniszterelnök szintén a Kossuth Rádióban. Orbán Viktor hangsúlyozta, ez újabb lehetőséget ad majd arra, hogy az emberek visszatérjenek vagy közelítsenek korábbi életükhöz.

Tájékoztató kampányt indít a Fidesz a baloldal oltásellenességével szemben. Ennek első lépéseként a nagyobb kormánypárt a közösségi oldalára feltöltött videóban arra figyelmeztet, hogy nem szabad bedőlni az ellenzék vakcinaellenes kampányának.

Felállítása után néhány órával körbe deszkázták a BLM-mozgalom céljait hirdető szobrot a Mi Hazánk aktivistái Ferencvárosban. A tiltakozást kiváltó szobor kihelyezéséről Baranyi Krisztina, a kerület balliberális polgármestere döntött egy személyben.

HírTV

hirtv.hu/naprolnapra/naprol-napra-uton-vagyunk-a-szabadsag-fele-2519562?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?