máj 30, 2021
11 Views
0 0

Napról napra: Magyarországon is megjelent a koronavírus indiai mutánsa

Written by

Mindenki veszélyben van, aki nem oltatja be magát- erről beszélt a Kossuth Rádióban a miniszterelnök is. Orbán Viktor szerint tévhit, hogy a magas átoltottság miatt nem kaphatják el a koronavírust azok, akik nincsenek beoltva.

Újabb elismerést kapott Karikó Katalin: a kutatóbiológusnak Semmelweis Ignác-díjat adott át az emberi erőforrások minisztere. Kásler Miklós azt mondta: a szakember beírta a nevét az orvostudomány történetébe.

Tizenöt évvel ezelőtt hangzott el az őszödi beszéd. Gyurcsány Ferenc a 2006-os országgyűlési választások után egy zárt ülésen ismerte be az MSZP-frakciónak, hogy a választás előtt hazudtak az embereknek. Gyurcsány Ferenc hírhedté vált beszéde sosem látott tüntetéshullámot okozott.

Megdöbbentő, hogy Gyurcsány Ferenc ugyanúgy ott van a politikában, mintha mi sem történt volna 2006-ban – jelentette ki a miniszterelnök. A DK elnöke és felesége ezt nem hagyta szó nélkül és a kormányfőt bírálta, amire Kocsis Máté úgy reagált: a két politikusnak „teflonból van az arcbőre”.

Gyurcsány Ferenc nem emlékezett meg hírhedt beszédéről. A DK elnöke a mai napig tisztességes beszédnek tartja az Őszödön elhangzottakat. Párttársai pedig továbbra is azt gondolják, helyesen döntöttek, amikor a történtek ellenére is kitartottak a bukott miniszterelnök mellett.

A kádárista MSZMP-hez hasonlította a házelnök viselkedését a Jobbik elnöke a Parlamentben. Kövér László ismét elvette a szót Jakab Pétertől, aki megint a képviselőket és a házelnököt sértegette. Szabó Tímea pedig bekiabálással zavarta meg a parlament ülését.

28 harangütéssel emlékeztek a Hableány katasztrófájában két éve eltűnt és elhunyt 26 koreai turistára és a hajó 2 fős magyar legénységére. A tragikus baleset május 29-én történt, amikor a Viking szállodahajó maga alá gyűrte a sokkal kisebb városnéző hajót a Margit híd lábánál. Az áldozatok emléke előtt mécsesekkel és megemlékezéssel tisztelegtek a családtagok, barátok és kollégák.

Négyszáz józsefvárosi gyermek nyaralását szervezi meg a VIII. kerületi Fidesz. A kormánypárt kerületi alelnöke arról számolt be: a Pikó András vezette városrész nem fejezte be a káptalanfüredi üdülő felújítását, ugyanis a kormányzati támogatással nem élt, ezért nincs hova menniük a nyaralni vágyó józsefvárosi gyermekeknek.

HírTV

hirtv.hu/naprolnapra/naprol-napra-magyarorszagon-is-megjelent-a-koronavirus-indiai-mutansa-2522488?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?