ápr 11, 2021
10 Views
0 0

Napról napra: Hárommillió beoltott után dönt majd a kormány az újraindítás következő lépéseiről

Written by

Újranyitottak az üzletek és a szolgáltatók, elmaradt a roham

Újranyitottak az üzletek, és a szolgáltatók is fogadhatnak mostantól vendégeket. A fokozatos nyitás első napján sokan mentek fodrászhoz, manikűröshöz, de a roham elmaradt.

Hárommillió beoltott után dönthetnek az újraindítás következő lépéséről

Hárommillió beoltott után dönt majd a kormány az újraindítás következő lépéseiről, ez akár napokon belül már lehetséges – jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfón. Gulyás Gergely azt mondta: hazánk Európában a leggyorsabban oltó országok közé tartozik, és a kormány tervei szerint még ebben a hónapban elérheti a 4 milliót a beoltottak száma.

Gyurcsány Ferenc: Maguknak nem lesz kegyelem

Börtönnel fenyegette a kormány-pártok tagjait Gyurcsány Ferenc az Országgyűlésben. A DK elnöke kijelentette, hogy a koronavírusban meghalt embereket a kormány ölte meg, és ezért jövőre, amikor szerinte az ellenzék győzni fog, börtönbe fogják vinni őket. A Fidesz szerint a DK a fenyegetések pártja. Kocsis Máté szerint Gyurcsány Ferenc arról nem beszélt, hogy mi van azokkal, akiket az ő vezetésével beszéltek le az oltásról, és meghaltak.

Hír TV

hirtv.hu/naprolnapra/naprol-napra-harommillio-beoltott-utan-dont-majd-a-kormany-az-ujrainditas-kovetkezo-lepeseirol-2519907?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?