márc 28, 2021
13 Views
0 0

Napról napra: A járvány legnehezebb időszakát éljük

Written by

Orbán Viktor: a járvány legnehezebb időszakát éljük

Szabad lehet a nyarunk, a következő hónapban másfélszer annyi vakcina áll majd rendelkezésre, mint márciusban – erről beszélt a miniszterelnök a Kossuth Rádióban. A Miniszterelnökséget vezető miniszter pedig azt mondta, a nyitás első lépéseként változni fognak a kijárási tilalomra és a boltok nyitva tartására vonatkozó szabályok.

Nem kér bocsánatot Hadházy Ákos

A hónap kamu-videós Korózs-díját Hadházy Ákos kaphatná meg – jelentette ki Híradónknak a kormánypártok kommunikációs igazgatója. A független országgyűlési képviselő az ATV műsorában azt mondta: nem kér elnézést a mentősöktől egyik legutóbbi posztja miatt.

Dömötör Csaba: Ezek után ne oktassanak demokráciáról

Az MSZP hallgat, az LMP elítéli Vadai Ágnest újságírókat fenyegető kijelentése miatt. A DK-s képviselő egy kommentjében a ruandai és a náci németországi médiaviszonyokhoz hasonlította a jelenlegi magyar sajtó helyzetét.

Kibertámadás érte a vakcinaregisztrációt nyomon követő oldalt

Terheléses kibertámadás érte a vakcinaregisztrációt nyomon követő oldalt. Az operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese elmondta: több mint 600 ezer támadás történt az oldal ellen már az első napon. Georg Spöttle, a Nézőpont intézet elemzője szerint a baloldali politikai erőknek állhatott érdekében, hogy egy ilyen támadást végrehajtsanak.

Teljes adás:

HírTV

hirtv.hu/ahirtvhirei/naprol-napra-a-jarvany-legnehezebb-idoszakat-eljuk-2519259?utm_source=feed&utm_medium=rss

Komment írása

Article Categories:
hírtv
banner

Vélemény, hozzászólás?