máj 31, 2021
21 Views
0 0

Nagyot fordult vele a világ: MC Hawer a szakítása után teljesen új életet kezdett

Written by

Budapesten kezdett új életet MC Hawer, azaz Koczka Géza. Mint azt a Blikk is megírta, az MC Hawer és Tekknő mulatós duó rappere fél évvel ezelőtt költözött Kazincbarcikára a tőle 33 évvel fiatalabb szerelmével, Fannival, ám úgy tűnik, románcuk mostanra végleg zátonyra futott. A zenész azt mondja, pontosan tudta, hogy a nagy korkülönbség előbb-utóbb ellentéteket szül majd. A kapcsolatuk el is fáradt, mindketten belátták, nem folytathatják tovább. MC Hawer néhány nappal ezelőtt összecsomagolt, majd visszaköltözött a szülővárosába, Budapestre, ahol igazán otthon érzi magát.

(A legfrissebb hírek itt)

– Amikor az M3-ason beértünk Budapestre, és megcsapott a benzin illata, már felsóhajtottam, beszippantottam, és azt éreztem, hazaértem! Itt születtem, itt nőttem fel, megszoktam a pörgést. Azt, hogy minden nagy és sok. Kazincbarcikán minden lassú és kicsi, ami nekem nagyon szokatlan volt. Ahogyan az is, hogy este nyolckor már senki nem volt az utcán, és minden zárva volt. Azt nem mondom, hogy rossz volt, csak szokatlan, hogy nem volt igazán élet – fogalmazott a Ripostnak a mulatóssztár, aki olyan lakásba költözött, ami teljesen be van rendezve.

– Úgy egyeztünk meg a volt párommal, hogy a nagyobb használati tárgyakat, mint például az ülőgarnitúra, a tévék, egy jelképes összegért megveszi tőlem. Én pedig húsz-huszonöt sitteszsáknyi holmival, két dobozzal és egy biciklivel jöttem vissza a fővárosba. Gyakorlatilag ennyi az életem. Még szokom az új kecót, de boldog vagyok, jól érzem magam benne – árulta el a zenész.

„Sokan kérdezitek, de köszönöm, remekül vagyok. Egyedülálló lettem, de sosem magányos. Újra megkerestek a barátok” – írta a közösségi oldalán.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/mc-hawer-szakitas-uj-elet-koltozes-budapest/nbv9jk5

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?