máj 7, 2021
27 Views
0 0

Nagyot fordult vele a világ: apa lesz Kaiser Ede, ám a boldogsága nem lehet teljes

Written by

– Életem legnagyobb boldogsága, hogy gyermekem születik. Mindig nagyon szerettem volna édesapa lenni. Sajnos az anyukával már nem élünk együtt, de ez nem azt jelenti, hogy ne adnék meg mindent a picinek. Ettől kezdve csak az motivál, hogy anyagilag és lelkileg is elhalmozzam őt minden jóval. Nagyon remélem, hogy neki más élet jut, mint nekem, és soha nem téved a bűn útjára. Bár jelenleg külföldön dolgozom, de az anyuka minden vizsgálatról tájékoztat, és az ultrahangos képeket is elküldi – mesélte Kaiser Ede, aki itthon nem találta meg a számításait.

(A legfrissebb hírek itt)

Mint ismert, Kaisert ártatlanul ítélték életfogytiglanira a móri mészárlás miatt, akkor derült ki, hogy hatalmas tévedés történt, amikor egy amatőr régész megtalálta a nyolc ember életét kioltó fegyvereket, és előkerültek az igazi tettesek: Nagy László és Weiszdorn Róbert. Kaiser büntetését semmissé tették, de az elkövetett rablások miatt így is eltöltött jó pár évet a rácsok mögött.

2020 pünkösdjén hagyta el végleg a börtönt, és akkor megfogadta, hogy soha többé nem kerül vissza. Azonnal munkába állt, és a szerelem is rátalált. Mint arról a Blikk elsőként beszámolt, egy lelkésznő rabolta el a szívét, a pár hosszú távra tervezett.

Fia születik Kaiser Edének, de párjával már nincsenek együtt

Fia születik Kaiser Edének, de párjával már nincsenek együtt

– Gyönyörű kapcsolat volt, de ő sokkal fiatalabb, mint én, és a komoly korkülönbség miatt sajnos nem működtek a mindennapok. A gyerek azonban örökre összeköt minket, ezért mindketten úgy gondoljuk, hogy normális és kulturált kapcsolatot tartunk fent egymással – árulta el a Blikknek Kaiser Ede.

Elbukta a jutalmat a régész

Az amatőr régész, Szebenyi István hiába vállalt oroszlánrészt a valódi tettesek elfogásában, a nyomravezetői díjat soha nem kapta meg. Szebenyi a strasbourgi bíróságig vitte az ügyét, jogorvoslatot azonban ott sem kapott. Pár nappal ezelőtt elutasították a kérését.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!

www.blikk.hu/aktualis/belfold/kaiser-ede-apa-kisfia-szuletes-szakitas/9y14yxp

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?