márc 31, 2021
6 Views
0 0

Nagy reményekkel utazott Kínába halála előtt Bajor Imre, Szilágyi János segített összeszedni a pénzt

Written by

Nagy reményekkel utazott Kínába halála előtt Bajor Imre, Szilágyi János segített összeszedni a pénzt

Lassan hét éve annak, hogy Bajor Imre elhunyt, most Szilágyi János tévés elárulta, hogyan szedték össze a pénzt arra, hogy a legenda elutazhasson egy sorsdöntőnek hitt kezelésre.

Szilágyi Boros Lajos online műsorában elmondta, hogy az agydaganattal küzdő Bajornak nem sokkal a halála előtt azt ígérték, hogy egy ottani módszerrel – amelyet végül nem alkalmaztak nála – jobbra fordulhat az állapota, ám a szükséges ötmillió forint egyötöde szinte az utolsó pillanatig hiányzott – írja a Blikk.

“Egymillió forint kellett még, de Bajor Iminek nem volt pénze kimenni Kínába. Ám én egy délután alatt összetelefonáltam rá a pénzt, én magam is adtam bele százezer forintot” – emlékezett vissza Szilágyi, aki azt is elmondta, valóban nagy csalódás volt a színész számára, hogy Kínából eredménytelenül kellett hazatérnie.

A tévés szerint az igazi “nagy mélyütés” a szervi baja mellett az volt Bajornak, amikor kiderült: anyagilag menthetetlen a Kicsi Huszár nevű étterme. Úgy látja: nem csak a betegsége, de ez az anyagi csőd is közrejátszott abban, hogy meghalt.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20210331-nagy-remenyekkel-utazott-kinaba-halala-elott-bajor-imre-szilagyi-janos-segitett-osszeszedni-a-penzt

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?