márc 31, 2021
13 Views
0 0

Nagy napot ünnepel Tóth Vera: pontosan öt éve változott meg az élete – videó

Written by

5 perce

Öt éve műtötték Tóth Verát /Fotó: RAS-archívum

Öt éve műtötték Tóth Verát /Fotó: RAS-archívum

Különleges nap a mai Tóth Vera életében, ugyanis napra pontosan öt évvel ezelőtt esett át gyomorbypass műtétjén, mely az egész életét megváltoztatta.

Legfrissebb videójának tanúsága szerint majd kiugrik a bőréből örömében Tóth Vera. Az első Megasztár győztesének van is oka a boldogságra, hiszen öt évvel ezelőtt egy gyomor-bypass műtét mellett döntött, melynek segítségével rengeteg kilótól meg tudott szabadulni. Az énekesnő úgy véli, a legjobb döntés volt vállalni az operációt, azóta az élete teljesen megváltozott.

(A legfrissebb hírek itt)

Betöltés…

“Ma van az 5. évfordulója annak a műtétnek, ami életem legjobb döntése volt. Az érzést a világgá futós videóm tudja a legjobban kifejezni. Ekkora fellélegzés megszabadulni egy olyan súlyfeleslegtől, ami minden napomat megpecsételte és az egészségemet is veszélyeztette. Nekem ez a legnagyobb boldogság, hisz általa kedvet kaptam az élethez, a rendszeres edzésekhez, az aktív léthez, a mozgáshoz, túl vagyok életem első futóversenyén és még sorolhatnám, mi mindent köszönhetek ennek az egésznek. Tudom, van, aki nem tudja ezt elfogadni, van akinek ez nem igazi munka, de azt gondolom, minden magadért hozott döntés bátor cselekedet, amire büszke lehetsz és én erre büszke vagyok, mert az igazi meló, csak a műtét után kezdődik mint testileg, mint lelkileg” – írta Tóth Vera.

Cseréje le autóját biztonságosabbra!

Itt a rossz idő, ha finanszírozást keres autócseréhez, a Bank360 autóhitel kalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Íme 6 limitált beautybox, ha rajong különleges szépségápolókért (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)
Tóth Vera gyomor bypass gyomorműtét műtét évforduló döntés fogyás

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/toth-vera-gyomor-bypass-mutet-ot-eve/568zk63

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?