márc 28, 2021
11 Views
0 0

Nagy dologra készül Gáspár Evelin

Written by

Legutóbb azért volt hangos a sajtó a Gáspár-családtól, mert Gáspár Zsolti felgyújtotta a testvére, Győzike háza mögötti nádast, továbbá Evelin is összetűzésbe keveredett egykori exével, aki a lányt a meztelen képeivel zsarolta.

(A legfrissebb hírek itt)

Most azonban Gáspár Győző és Bea legidősebb lánya, Evelin egy igencsak különös fotót tett közzé az Instagram-oldalán. A képen egy szexi, fekete ruhában látható, azonban nem is ez az érdekes, hanem a fotónál szereplő leírás.

“Képek & videók hamarosan #futureyoutuber – írta Evelin, amiből arra lehet következtetni, hogy a közeljövőben youtuber babérokra törhet. Legalábbis a “future youtuber” kifejezés, ami annyit tesz magyarul, hogy jövőbeli youtuber, erre utal. Hogy pontosan mire is készül Evelin, az majd a későbbiekben derül ki, addig viszont lehet találgatni.

Betöltés…

#ad-bank360::before {content: ‘hirdetés’; display: block; font-weight: 700; font-size: 12px; text-align: center; line-height: 26px; color:#acacac; background-color: #F5F5F5}
.szm {background-color: #F5F5F5;}
.szm p {margin: 5px; font-size: 1rem;}

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
Íme egy márciusi online fesztivál a kényeztetés jegyében (x)
Rajong a különlegességekért? Akár így is megújulhatunk idén tavasszal! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/gaspar-evelin-youtuber-nagy-dologra-keszul/wg88xqg

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?