máj 31, 2021
4 Views
0 0

Nagy Alekosz, görög gróf: “A nők gyávaságát, fantáziátlanságát sajnos ki kell mondani"

Written by

Bár az elmúlt időben még országjáró útra is indult, hogy megtalálja a nagy őt, úgy tűnik, nem járt sikerrel Alekosz.

(A legfrissebb hírek itt)

A Blikk többször is beszámolt az egykori VV-nyertes csajozási kalandjairól, aki mostanra teljesen elkeseredett. Ezt mutatja az a posztja is, amelyet nemrég töltött fel Facebook oldalára:

“Én kérem, megértettem, hogy miért nem akarnak a nők. Gróf vagyok! Tele arisztokratikus vonásokkal, egyedi, kifinomult stílussal, finom eleganciával.

Kommunikációban is egy egészen más kulturális holdudvarhoz tartozom, finom ember vagyok. Gondolkodásmódom érdekes, misztikus. Kedvelem a finom dolgokat, a finom holmikat; zenei vonalon sem tamtamdobot hallgatok. Viszkivel és szivarral, bakeliten, Gerendás Pétert forgatok. Egy jó musical-re, mindig elmegyek. […] Lakásom hangulata klasszikus előkelő kastélyszálló hangulatát kölcsönzi a nemlétező hölgyvendégnek, akit vodkanarancs helyett, rangos rummal kínálok. Gasztronómiában előtérbe helyezem a vadételeket, amelyeket magam készítek el. A vargányagomba, sohasem maradhat el. Grill, és bogrács. Kertészként, saját magam gondozom a birtokomat. A növényeket, fákat bokrokat, én telepítem. […]

Levonva tehát a szomorú konzekvenciát, sajnos, itt már hölgytársaság, nem lesz. Ezt a dolgot sajnos megváltoztatni, nemlehet. Örökre ígymarad. Nőkiránti reménytelen vágyakozással: Nagy Alekosz, Görög gróf

A bejegyzést látva a Ripost meg is kereste a hősszerelmest, aki őszintén elárulta, mi zajlott benne a szöveg közzétételekor.

A nők gyávaságát, fantáziátlanságát sajnos ki kell mondani” – kezdte a lapnak Alekosz, majd így folytatta:

“Butaságukat jól példázza, hogy amikor randevúra hívom őket, és rájuk írok, ahelyett, hogy a levélre válaszolnának, kifotózzák azt, és felteszik az internetre. Ilyenkor nem tudom eldönteni, bepereljem, vagy randira hívjam-e. Ha ennyire rajong értem, hogy a neki írt levelemmel dicsekszik, miért nem találkozik velem? Azt hiszem, mindenki vesztes, aki nem ismer.

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, hiszen a bankok ajánlatai között jelentős különbségek lehetnek. A Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja pénzintézetek ajánlatait! Egymillió forint 72 hónapra akár 7,7 százalékos THM-mel is elérhető, egy jó döntéssel a teljes futamidő alatt százezreket spórolhat.

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/alekosz-csalodott-nokben-mindenki-vesztes/6tt6dl9

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?