márc 29, 2021
5 Views
0 0

Nagy a boldogság: új taggal bővült Tatár Csilla családja

Written by

11 perce

Tatár Csilláék családjának új kedvence Mustár, a labradorlány, aki megérkezett a kertes házukba / Fotó: Instagram

Tatár Csilláék családjának új kedvence Mustár, a labradorlány, aki megérkezett a kertes házukba / Fotó: Instagram

Újabb családtaggal bővül Tatár Csilla (37) famíliája. Az ATV műsorvezetője a napokban egy labrador gazdája lett, aki a gyermekeihez hasonlóan M kezdőbetűjű nevet kapott.

Olyan picike volt, hogy sokáig attól tartottak, nem is marad életben. De ha valaki, aki egy »M« alomba születik és Mimi az anyukája, akkor az tuti, hogy kis harcos életigenlő. Így aztán nem is volt kérdés, hogy Ő kell nekünk!” – írta az Instagram-oldalán a műsorvezető, aki elárulta, a kutyus hivatalos neve Message from heaven, azaz Üzenet az égből, ám a család Mustárnak szólítja majd.

(A legfrissebb hírek itt)

Én a Mandulára szavaztam, de Milán ragaszkodott az ő elképzeléséhez. Szóval, hosszú évek ígérgetése és hosszú hónapok várakozása után, Milán kívánságára, megérkezett hozzánk Mustár, a kislány labrador. Úgy voltunk vele, hogy most úgyis bennünk van a »lendület«, hozzászoktunk a nemalváshoz, szóval, itt az idő, hogy kutyás család legyünk” – tette hozzá Tatár Csilla, aki az elmúlt egy évben nemcsak kétgyermekes anyuka lett, de egy kertes családi házba költözött az újlipótvárosi társasházból, így végre megtehették a következő lépést, hogy ők is csatakozzanak a kutyásokhoz.

(Ez is érdekelheti: Nem hiszi el, Tatár Csilla mivel tölti a születésnapját)

Egymillió forint kihúzná a bajból?

Nem mindegy, hol vesz fel személyi kölcsönt, a Bank360 hitelkalkulátorával könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait!


EXTRA AJÁNLÓ
Íme 6 limitált beautybox, ha rajong különleges szépségápolókért (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)
Tatár Csilla gazdi kutya labrador családtag

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/uj-kutyu-sztar-tatar-csilla/gr0xybe

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?