nov 21, 2020
17 Views
0 0

Nacsa Lőrinc: Készül a Soros-lista – Gyurcsány Ferenc a baloldal vezére írja, Soros György a megrendelő

Written by

Nacsa Lőrinc: Készül a Soros-lista – Gyurcsány Ferenc a baloldal vezére írja, Soros György a megrendelő

Soros György az Európai Unió vezetői mellett a magyar baloldalnak is kijelölte az irányt: “először bátornak nevezte a hazai álhírgyártókat, majd hitet tett a közös baloldali lista mellett” – mondta a Fidesz-KDNP pártszövetség nevében Nacsa Lőrinc kereszténydemokrata országgyűlési képviselő az MTI-hez szombaton eljuttatott videonyilatkozatában.

A KDNP frakciószóvivője hangsúlyozta, Soros György ismét nyilvánvalóvá tette, hogy szerinte fel kell lépni Magyarország ellen.

“Készül tehát a Soros-lista: Gyurcsány Ferenc a baloldal vezére írja, Soros György a megrendelő, a DK-tól kezdve az MSZP-n, a Jobbikon, az LMP-n és a Momentumon át Karácsony Gergely pártjáig mind fel fognak rá iratkozni” – fejtette ki Nacsa Lőrinc.

A kormánypárti politikus kijelentette, a baloldali pártokat a bevándorlás támogatása köti össze, “ahogy Soros György is azért támadja Magyarországot, mert a magyarok nemet mondtak a bevándorlásra”.

atv.hu

Ajánlom

www.atv.hu/belfold/20201121-nacsa-lorinc-keszul-tehat-a-soros-lista-gyurcsany-ferenc-a-baloldal-vezere-irja-soros-gyorgy-a-megrendelo

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
atv
banner

Vélemény, hozzászólás?