márc 30, 2021
7 Views
0 0

Műteni kellett Cooky párját, barátjától kért segítséget

Written by

A legfrissebb hírek itt

Szécsi Debóra kevés dologtól rettegett úgy, mint a fogorvostól. Az ismert francia rádiós dj és műsorvezető Cooky kedvesét eddig lehetetlen volt rávenni arra, hogy fogorvoshoz menjen és megszabaduljon egy régóta húzódó problémától. A kétgyermekes édesanyának azonban egy fogszabályozás miatt mégis kötélnek kellett állnia.

Debi mindig azt mondogatta, hogy százszor inkább szülne még gyereket, mint egyszer is elmenjen a fogát kihúzatni!

– kezdte mesélni a Blikknek Cooky, akinek párja egyenesen rettegett a fehér köpenybe bújt fogorvosoktól.

DJ Sterbinszky kihasználja a covid miatti kényszerpihenőt és rengeteg időt tölt a családjával, a képen éppen párjával dr Csurgay Katával és kislányukkal Mirával fedeznek fel egy új játszóteret/Foto:Sterbinszky Károly

DJ Sterbinszky kihasználja a covid miatti kényszerpihenőt és rengeteg időt tölt a családjával, a képen éppen párjával dr Csurgay Katával és kislányukkal Mirával fedeznek fel egy új játszóteret/Foto:Sterbinszky Károly

„Egy fogszabályozás miatt azonban ki kell húzatni a párom bölcsességfogát, így felhívtam régi dj barátomat Sterbinszky Károlyt, akinek tudtam, hogy a párja szájsebész. Amikor felhívtam Kareszt egyből azzal kezdtem, hogy most nem fogunk zenéről beszélgetni, hanem a szokásos tiszteletkörök után rátértem a lényegre és megkértem, hogy segítsen nekem, mert a páromnak Debinek muszáj kihúzatni a fogát, kell neki egy szájsebész. Majd elmondtam azt is, hogy bár nagyon bátor lány, de iszonyatosan fél a fogorvosoktól ezért olyan orvost keresünk, akiben megbízik. Sterbinszky nagyon segítőkész volt, egyből felhívatta Debórát a párjával, aki meg is beszélt velünk minden apró részletet.”

– magyarázza a dj és műsorvezető Cooky, aki természetesen elkísérte párját Sterbinszky kedveséhez a rendelőbe.

Cooky és Debóra valamint gyermekeik, Kevin (jobbra) és Nátán /Fotó: Instagram

Cooky és Debóra valamint gyermekeik, Kevin (jobbra) és Nátán /Fotó: Instagram

„Debi valóban nagyon rettegett, de a félelme nem volt alaptalan, ugyanis egy olyan bölcsességfogat kellett kihúzatnia a fogszabályozás miatt, aminek gyökere közel futott egy idegpályához és fennállt a veszélye annak, hogy a fogeltávolítás során megsérül az ideg, ami maradandó ajak zsibbadáshoz vezetett volna, emiatt nagyon körültekintően kellett eljárnom. Először egy CBCT-t csináltattam Debórának, majd alaposan megtervezve, szájsebészeti beavatkozás keretében, kiműtöttem a fekvő bölcsességfogát.”

– meséli a beavatkozás részleteit dr. Csurgay Katalin szájsebész, aki korábban még nem találkozott Cookyékkal.

Dj Sterbinszky párja, dr Csurgay Katalin sietett Cooky párjának segítségére, amikor a két gyermekes édesanyának ki kellett operálni a fogát/Foto: Gácsi Georgina

Dj Sterbinszky párja, dr Csurgay Katalin sietett Cooky párjának segítségére, amikor a két gyermekes édesanyának ki kellett operálni a fogát/Foto: Gácsi Georgina

„A koronavírus és a nem rég született kisbabánk miatt nagyon szigorúan betartjuk a karantén szabályokat, hogy még véletlenül se vigyem be én a fertőzést a rendelőbe és a kisbabánk se kapja el a betegséget. Emiatt nem jár hozzánk senki, illetve, ha nagy ritkán elmegyünk valahova, akkor is nagyon odafigyelünk a maszkhasználatra és a fertőtlenítésre a többi szabállyal együtt. Mostanában kicsit háttérbe szorult a társasági életünk, de most ennek van itt az ideje. Természetesen a páromtól már többször hallottam Cookyékról, de először a rendelőben találkoztam Debivel, meg a gyermekeikkel, ahová az egész család elkísérte.”

– magyarázza Sterbinszky kedvese megismerkedésük körülményeit, akit addigra már teljesen bizalmába fogadott a francia műsorvezető és lemezlovas kedvese Debóra.

Betöltés…

„Szerencsére a beavatkozás problémamentesen és villámgyorsan megtörtént. Debi 20 perc alatt végzett és mosolyogva jött ki a rendelőből. Elmondta, hogy annyira pozitív élményekkel állt fel a fogorvosi székből, hogy innentől kezdve csak Katához fog járni, annyira megbízik benne.”

– meséli mosolyogva Cooky, akinek a párja már tervezi az újabb fogászati kezeléseket, természetesen csakis Sterbinszky párjánál Csurgay Katánál, akivel azóta is tartja a kapcsolatot. Sőt annyira jóban lettek egymással a lányok, hogy a vírushelyzet enyhülésével baráti találkozóra is sort kerítenek, reményeik szerint hamarosan.

Ez is érdekelheti: DJ Sterbinszky a klubok helyett itt tölti most az idejét – Így él most a legendás lemezlovas – fotók

Kiszámítható kölcsöre van szüksége?

Fix törlesztő, forint alapon a teljes futamidőn keresztül. A Bank360 hitelkalkulátorával
könnyen összehasonlíthatja különböző bankok ajánlatait.


EXTRA AJÁNLÓ
Íme 6 limitált beautybox, ha rajong különleges szépségápolókért (x)
Ha tavasz, akkor megújulás – kezdjük magunkkal a rendrakást! (x)

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/cooky-sterbinszky-debora-kata-szajsebeszeti-beavatkozas/ywtwvte

Komment írása

Article Tags:
Article Categories:
blikk
banner

Vélemény, hozzászólás?